Filé v alobalu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks filety Větší plátky
    • 120
      g máslo
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžíce strouhanka
    • 1
      ks citronová šťáva
    • pepř mletý
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Postup přípravy: Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme se změklým máslem, kořením kari, strouhankou, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme máslovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut.
2
Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s brambory a vhodná příloha je i vařený chřest.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • citronikhanci
    citronikhanci |

    29. 11. 2011 22:20

    vyzkoušela jsem, je to jednoduché a moc dobré! *1