Autor:

Filé v alobalu

Střední
Ingredience
Filety
Větší plátky
4 ks
Máslo 120 g
Cibule 2 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Kari 1 lžička
Strouhanka 1 lžíce
Citronová šťáva 1 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Rostlinný olej  
Filé v alobalu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Postup přípravy: Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme se změklým máslem, kořením kari, strouhankou, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme máslovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut.

Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s brambory a vhodná příloha je i vařený chřest.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Filé v alobalu

Komentáře

  1. citronikhanci   29.11.2011 | 22:20 | reagovat |

    vyzkoušela jsem, je to jednoduché a moc dobré! *1

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web