Autor:

Filé v alobalu

Střední
Ingredience
Filety
Větší plátky
4 ks
Máslo 120 g
Cibule 2 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Kari 1 lžička
Strouhanka 1 lžíce
Citronová šťáva 1 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Rostlinný olej  
Filé v alobalu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Postup přípravy: Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme se změklým máslem, kořením kari, strouhankou, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme máslovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut.

Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s brambory a vhodná příloha je i vařený chřest.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Filé v alobalu

Komentáře

  1. citronikhanci   29.11.2011 | 22:20 | reagovat |

    vyzkoušela jsem, je to jednoduché a moc dobré! *1

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sex koučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web