Autor:

Filé v alobalu

Střední
Ingredience
Filety
Větší plátky
4 ks
Máslo 120 g
Cibule 2 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Kari 1 lžička
Strouhanka 1 lžíce
Citronová šťáva 1 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Rostlinný olej  
Filé v alobalu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Postup přípravy: Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme se změklým máslem, kořením kari, strouhankou, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme máslovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut.

Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s brambory a vhodná příloha je i vařený chřest.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Filé v alobalu

Komentáře

  1. citronikhanci   29.11.2011 | 22:20 | reagovat | závadný

    vyzkoušela jsem, je to jednoduché a moc dobré! *1

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web