Filé s fazolkami

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 6
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • fazolové lusky čerstvé nebo zmražené
    • 300
      g rybí file
    • tuk nebo olej
    • 0,3
      l mléko
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 10
      g tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželka nasekaná,zelena

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V osolené vodě uvaříme doměkka překrojené fazolové lusky. Osolené rybí filé trošku opečeme na tuku. Hotové fazolky scedíme a rozprostřeme je na filé. Zalijeme je hustší omáčkou, kterou uděláme z mléka, v němž rozmícháme mouku, vajíčka, strouhaný sýr, trochu soli, mletého pepře a nasekané zelené petrželky. Zapečeme v troubě nebo na grilu dozlatova.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.