Autor:

Filé s fazolkami

Snadné
Ingredience
Fazolové lusky
čerstvé nebo zmražené
 
Rybí file 300 g
Tuk
nebo olej
 
Mléko 1/4 l
Hladká mouka 3 lžíce
Vejce 3 ks
Tvrdý sýr 10 g
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka
nasekaná,zelena
 
Filé s fazolkami

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

V osolené vodě uvaříme doměkka překrojené fazolové lusky. Osolené rybí filé trošku opečeme na tuku. Hotové fazolky scedíme a rozprostřeme je na filé. Zalijeme je hustší omáčkou, kterou uděláme z mléka, v němž rozmícháme mouku, vajíčka, strouhaný sýr, trochu soli, mletého pepře a nasekané zelené petrželky. Zapečeme v troubě nebo na grilu dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2
4 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 7x)
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Filé s fazolkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web