Filé v alobalu II.

Snadné
Ingredience
Rybí file 4 ks
Hořčice kremžská
nebo obyčejná
4 lžička
Jarní cibulka 1 ks
Pórek 1 ks
Mrkev 1 ks
Anglická slanina 100 g
Citronová šťáva 4 lžička
Máslo  
Bazalka 1 špetka
Tymián 1 špetka
Koření na ryby 1 lžička
Alobal  
Filé v alobalu II.

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Každou porci dáváme na samostatný alobal. Na alobal položíme anglickou slaninu, na to dáme filé, které posypeme kořením na ryby (Vitana, Kotanyi), pokapeme citrónem a potřeme hořčicí. Na ochucené porce filé klademe nahrubo nastrouhanou mrkev, pokrájený pórek, jarní cibulku. Posypeme bazalkou a tymiánem. Navrch dáme kousek másla.

Alobal zabalíme, aby neunikla žádná šťáva. Naskládáme vedle sebe do pekáče a pečeme asi hodinu na 190 - 200 °C. Pět minut před dokončením alobal otevřeme (tak, aby nic nevyteklo) a necháme opéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Pečená žebra s tymiánovou krustou Recept na víkend: Pečená žebra s tymiánovou krustou Články z

Komentáře k receptu: Filé v alobalu II.

Komentáře

  1. Roman Prokš   03.07.2007 | 11:52 | reagovat |

    Brambory k alobalu?

  2. Gábina Houšková   28.08.2006 | 15:37 | reagovat |

    to vypadá lákavě, to musím vyzkoušet. Možná by tam šly dát i brambory a bylo by to vše hotové naráz

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web