Filé v alobalu II.

Snadné
Ingredience
Rybí file 4 ks
Hořčice kremžská
nebo obyčejná
4 lžička
Jarní cibulka 1 ks
Pórek 1 ks
Mrkev 1 ks
Anglická slanina 100 g
Citronová šťáva 4 lžička
Máslo  
Bazalka 1 špetka
Tymián 1 špetka
Koření na ryby 1 lžička
Alobal  
Filé v alobalu II.

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Každou porci dáváme na samostatný alobal. Na alobal položíme anglickou slaninu, na to dáme filé, které posypeme kořením na ryby (Vitana, Kotanyi), pokapeme citrónem a potřeme hořčicí. Na ochucené porce filé klademe nahrubo nastrouhanou mrkev, pokrájený pórek, jarní cibulku. Posypeme bazalkou a tymiánem. Navrch dáme kousek másla.

Alobal zabalíme, aby neunikla žádná šťáva. Naskládáme vedle sebe do pekáče a pečeme asi hodinu na 190 - 200 °C. Pět minut před dokončením alobal otevřeme (tak, aby nic nevyteklo) a necháme opéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Filé v alobalu II.

Komentáře

  1. Roman Prokš   03.07.2007 | 11:52 | reagovat |

    Brambory k alobalu?

  2. Gábina Houšková   28.08.2006 | 15:37 | reagovat |

    to vypadá lákavě, to musím vyzkoušet. Možná by tam šly dát i brambory a bylo by to vše hotové naráz

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web