Autor:

Extra kořeněné maso

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Grilovací koření  
Chilli  
Kari  
Červené víno  
Kečup - jemný  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso nakrájíme na plátky (slabší či silnější) podle toho jak, kdo má rád. Lehce naklepeme. Ingredience smícháme dohromady - 1 decka vína stačí. Potřeme maso a dáme na 24 hodin do lednice. Na mírně rozpáleném grilu opekáme do šťavnatého masa.
Jako příloha je nejlepší čerstvé bílé pečivo a zapíjíme červeným vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborový salát s kuřetem Lehké saláty na pozvednutí nálady Články z

Komentáře k receptu: Extra kořeněné maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web