Extra kořeněné maso

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso
    • grilovací koření
    • chilli
    • kari
    • červené víno
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky (slabší či silnější) podle toho jak, kdo má rád. Lehce naklepeme. Ingredience smícháme dohromady - 1 decka vína stačí. Potřeme maso a dáme na 24 hodin do lednice. Na mírně rozpáleném grilu opekáme do šťavnatého masa.
2
Jako příloha je nejlepší čerstvé bílé pečivo a zapíjíme červeným vínem.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.