Autor:

Extra kořeněné maso

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Grilovací koření  
Chilli  
Kari  
Červené víno  
Kečup - jemný  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso nakrájíme na plátky (slabší či silnější) podle toho jak, kdo má rád. Lehce naklepeme. Ingredience smícháme dohromady - 1 decka vína stačí. Potřeme maso a dáme na 24 hodin do lednice. Na mírně rozpáleném grilu opekáme do šťavnatého masa.
Jako příloha je nejlepší čerstvé bílé pečivo a zapíjíme červeným vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Extra kořeněné maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web