Autor:

Cibulovo-paprikové kořeněné maso

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Vepřová plec
nebo kýta, případně drůbeží nebo králičí maso
300 g
Mletá sladká paprika
nebo pálivá - dle chuti
1 lžička
Česnek sušený
nebo nastrouhaný čerstvý, necelá
1/2 lžička
Majoránka
rovná
1 lžička
Pepř mletý  
Sůl  
Olej 1 lžíce
Dále
Cibule
větší
2 ks
Červená paprika
velká
1 ks
Olej
na smažení
 
Sojová omáčka
nebo worcester - není nutné
 
Cibulovo-paprikové kořeněné maso

Postup přípravy:

Maso pokrájíme na nudličky nebo kostky a dáme do misky. Osolíme, opepříme, posypeme paprikou, česnekem a majoránkou, zakápneme olejem, promícháme a necháme v chladnu odležet alespoň hodinu. Mezitím si pokrájíme cibule na silnější půlměsíčky a papriku na větší kostky nebo nudličky.

Naložené maso dáme zprudka smažit do pánve s trochou rozpáleného oleje společně s pokrájenou zeleninou, občas promícháme. Po osmažení můžeme ještě dochutit sojovou omáčkou nebo worcestrem.

Podáváme s bramborovou přílohou, topinkou, čerstvým pečivem a třeba i sklenicí dobře vychlazeného piva.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Špagety s hráškem a tyrolským špekem Připravte se na jaro s hráškem Články z

Komentáře k receptu: Cibulovo-paprikové kořeněné maso

Komentáře

  1. Irena   20.08.2015 | 16:04 | reagovat |

    Bylo to fajn a bylo to rychlé.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web