Dušené čínské zelí

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      čínské zelí
    • 100
      g slanina
    • 1
      cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      ks cukr (Kostka)
    • vývar
    • petržel
    • glutasol

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné zelí nakrájíme na čtverečky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Cibuli zpěníme na rozškvařené slanině, přidáme zelí, sůl a pepř, sojovou omáčku, cukr, vývar a glutasol.
2
Asi 30 minut společně podusíme. Nakonec posypeme nasekanou zelenou petrželkou a podáváme jako přílohu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Aki
    Aki |

    25. 2. 2017 19:03

    Proč Glutasol? Nejde to bez něj? :-)

  • Miluška
    Miluška |

    14. 1. 2013 18:48

    Bylo docela bez chuti, asi že jsem měla velké zelí a tak jsem musela přidat dost sojové omáčky, ale jinak dobré, nic jsem nezkazila a ještě se dalo dobře dochutit.

  • Táňa K.
    Táňa K. |

    8. 3. 2009 15:00

    Takto upravené čínské zelí je výborné. Vyzkoušela jsem ho jako přílohu k pečeným paprikám a rajčatům s žampionovou nádivkou. K tomu ještě vařené brambory a zeleninová delikateska byla na světě. Glutasol jsem nedala, bohatě stačila ta sojovka.