Autor:

Mleté maso s kysaným zelím

Střední
Ingredience
Mleté maso 500 g
Cibule  ks
Paprika 3 ks
Mletá paprika 3 lžíce
Drcený kmín  
Kysané zelí 500 g
Slunečnicový olej  
Pepř mletý  
Sůl  
Ocet  
Cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Na oleji osmažíme cibulku a přidáme mleté maso. Vysmažíme za stálého míchání a potom přidáme na proužky nakrájenou papriku, okořeníme mletou paprikou, kmínem, solí, pepřem a přidáme kysané zelí a maličko podlijeme vodou.

Podusíme na mírném ohni asi 20 minut a ještě dochutíme kořením, octem a cukrem. Podáváme s chlebem nebo s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1
4.89 9 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 9x)
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Mleté maso s kysaným zelím

Komentáře

  1. Romana   25.03.2015 | 12:24 | reagovat | závadný

    Právě dovařuji oběd,už se na něj těším.Úplně jsem zapomněla,že něco podobného nám dělávala mamka,děkuji za připomenutí,je to dobrota s bramborem i těstovinami nebo jen tak ;-) :-)

  2. Kateřina   05.03.2015 | 12:50 | reagovat | závadný

    Je to skvělý recept.Já miluji zelí na různé způsoby a tohle je bomba.Chutná to i manželovi a to on nemusí zelí.Maso si melu sama,někdy dám mix hovězí s vepřovým jindy jen hovězí.Také přidávám feferonku je to pikantní.Nejvíc nám to chutná s bramborem,ale s těstovinama to také nemá chybu,chleba je také dobrý,když se vám nechce vařit příloha.Ráda se k receptu vracím je to rychlé a chutné..... ;-) :-D :-))

  3. Lucie Koutská   14.01.2010 | 14:37 | reagovat | závadný

    moc dobré :)

  4. john58 john58   01.09.2009 | 13:24 | reagovat | závadný

    ja to trochu upravil podle sebe...cibuli jsem osmahl na sadle s pridavkem skvarku...misto papriky jsem pouzil nalozene "kozi rohy"...na podliti jsem pouzil nalev z kozich rohu+kecup...je to sice ostrejsi, ale to ja rad....

  5. Andrea Kokrdová   09.02.2009 | 13:45 | reagovat | závadný

    Tak jsem dneska uvařila podle tohoto receptu. Neměla jsem papriku, tak jsem to nechala jen tak, mleté se zelím. Nemá to chybu, příště dám i papriku a koupím jiné, nebo si umelu sama, maso. Tohle co jsem použila je nesnesitelně tučné. Jinak dík za nápad. Uvařila jsem k tomu těstoviny a taky to nemá chybu. Je to hodně blízké segedínskému guláši.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web