Autor:

Čokoládový pohár

Střední
Ingredience
Smetana ke šlehání 400 ml
Kakao 20 g
Cukr 2 lžička
Čokoládová zmrzlina
kopečky
4 ks
Ananasový kompot
8 koleček z kompotu
 
Hořká čokoláda
rozlámaná
100 g
Třešně
kandované nebo kompotované
4 ks
Čokoládový pohár

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Nejprve si připravíme pařížskou šlehačku. Ve 200 ml smetany rozmícháme kakao a za stálého míchání přivedeme k varu. Odstavíme a dáme do chladničky odstát. Nejlépe druhý den ušleháme do tuha pařížskou i zbylou bílou smetanu. Podle chuti osladíme. Do vychlazených pohárů upravíme zmrzlinu, pokrájený ananas a nakonec nastříkáme obě šlehačky. Dozdobíme čokoládou a třešněmi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2+
4.5 4 5 1
Sibirky s malinovým přelivem Domácí zmrzlina - jak na ni? Články z

Komentáře k receptu: Čokoládový pohár

Komentáře

  1. David12345   30.10.2012 | 14:58 | reagovat |

    vipadá to lákavě :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

  2. lukáš kunhart   11.02.2008 | 17:45 | reagovat |

    já eště nevim ale urči tě si ho udělam

  3. Michaela Skutova   23.11.2007 | 21:16 | reagovat |

    byl vynikajici

  4. Tereza Vitkova   23.11.2007 | 21:14 | reagovat |

    Chci ho vyzkouset,jak asi bude chutnat??:-)

  5. Tereza Vitkova   23.11.2007 | 21:07 | reagovat |

    Vypadá to lákavě,určitě to vyzkouším :-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web