Pohár pro labužníky

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vanilková zmrzlina (Kopečky)
    • 24
      ks hroznové víno (Bobulí)
    • 2
      ks mandarinky
    • 2
      ks broskvový kompot
    • 12
      ks kandované třešně
    • 1
      sklenice smetana ke šlehání
    • 100
      g hořká čokoláda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hroznové víno opereme pod tekoucí vodou a otrháme od stopek. Mandarinky oloupeme, rozdělíme na dílky, které rozkrájíme na kostičky. Broskve necháme okapat a nakrájíme na menší kousky. Ovoce v misce smícháme a dáme na 10 minut do chladničky, kam vložíme i poháry. Mezitím ušleháme smetanu. Do každého z vychlazených pohárů dáme nejprve kopeček vanilkové zmrzliny. Kandované třešně a kousky ovoce rovnoměrně rozdělíme na zmrzlinu. Šlehačku dáme do cukrářského sáčku s hvězdicovou trubičkou a nastříkáme na každou porci šlehačkovou hvězdičku. Nakonec poháry dozdobíme hořkou čokoládou, rozlámanou na menší kousky.

Komentáře k receptu

  • GurmánCZ
    GurmánCZ |

    15. 5. 2014 10:52

    Nikoliv, je to mnozstvi pro pocetnou ciganskou rodinku <3

  • GurmánCZ
    GurmánCZ |

    15. 5. 2014 10:51

    pro cigány pokrm vhodný <3

  • Vendula
    Vendula |

    23. 4. 2013 09:49

    No pro 4 vidím já po rozpočtu surovin. No upřímně naházené hrozno ve zmrzlině mi neláká, načínat dva kompoty ještě k tomu a kandované ovoce tak mi vyjde na moc peněz a chuťově nic moc. To hodnocení je teda divné ??!!

  • MArek
    MArek |

    15. 2. 2013 17:30

    OPR: PRO 1 OSOBU ?

  • MArek
    MArek |

    15. 2. 2013 17:26

    To množství je pro osobu ?

  • Eva1
    Eva1 |

    13. 1. 2011 13:12

    Vypadá moc dobře, opravdu pro labužníky. :-P