Autor:

Citronový pangasius

Střední
Ingredience
Pangasius
filety
 
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Citron
z čerstvého bio citronu
1 ks
Rostlinný olej
na smažení
 
Citronový pangasius

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků.

Z omytého citronu si najemno nastrouháme kůru, kterou smícháme se strouhankou určenou k obalování filetů. Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou. Poté obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ochucené strouhance.

Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Příloha - bramborová kaše, brambory vařené nebo pečené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
2+
4.5 8 5 1
Tradiční tlačenka Tradiční tlačenka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Citronový pangasius

Komentáře

  1. Mates333   12.02.2012 | 19:07 | reagovat |

    recept jsem neudělal dokonce, protože jsem neměl vajíčka a osmažil jsem rybu jen obalenou v mouce a teda fakt dobrý

  2. Jaruška   21.09.2011 | 12:56 | reagovat |

    Naprosto fantastický oběd, doporučuji vyzkoušet! Hlavně se to s kůrou nesmí přehnat, příliš kůry = hořká chut ;-)

  3. Bára   12.05.2011 | 19:17 | reagovat |

    Chutnalo nám moc. Určitě zkusím i ten recept s rajčaty. Bára

  4. recepty 73   15.02.2010 | 14:33 | reagovat |

    Citronový pangasius níže,nahoře nad ním pangasius se sušenými rajčaty a paprikou.:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web