Čína z párků

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks párky
    • 1
      ks cibule velká
    • 10
      g solamyl (bramborový škrob)
    • 100
      g žampiony
    • 1
      ks bílé zelí malá hlávka
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Párky a cibuli nakrájíme na kolečka, obalíme v solamylu a opečeme na tuku. Pak přidáme nakrájené žampiony a zelí. Podlijeme maličko vodou a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme sojovou omáčkou, hořčicí a kečupem.
2
Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Hnus
    Hnus |

    7. 2. 2016 20:08

    Fuj to je hnus. Zerte jako lidi a ne jako prasata.

  • sisi
    sisi |

    3. 5. 2014 13:11

    Pani Kveto, parky jsou sup sup, takze autor urcite myslel zeli a zampiony.

  • Ivča
    Ivča |

    14. 2. 2014 23:38

    :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • Pepa
    Pepa |

    14. 2. 2014 23:33

    á máme tady další hnus ..kdo takhle doma vaří je prase ..nic víc

  • Květa
    Květa |

    13. 2. 2014 21:25

    Prosím o radu, co má změknout? Ty párky? Nějak se mi to nezdá :-\

  • martaska
    martaska |

    11. 2. 2014 19:01

    musí být ten solamyl?

  • H
    H |

    10. 8. 2013 10:02

    ;-) :-D :-D :-D

  • nečetl jsem, nebudu číst
    nečetl jsem, nebudu číst |

    20. 7. 2013 22:11

    a moc se přimlovám za vymazáni. Na serveru o vaření nemá GodhajPao co dělat. Pro všechny příznivce kečupové polévky a podobných hnusů doporučuju mimi bazar a další media :-X :-S

  • Iva
    Iva |

    21. 10. 2012 16:10

    Doufám,že vám za tyhle řeči zablokují přístup,vy Ynteligente.A upřímně pochybuji,že pochopíte zo,co jsem tím inteligentem chtěla říct.

  • Kateřina Pátková
    Kateřina Pátková |

    21. 10. 2012 15:02

    Vypadá to zajímavě :-\ ,při první příležitosti odzkouším ;-)

  • Jyrka Babica
    Jyrka Babica |

    21. 10. 2012 11:35

    Fuj to jsi asi nikdy nejedla nic lepšího než konzervy :-(

  • Jyrka Babica
    Jyrka Babica |

    21. 10. 2012 11:34

    To jídlo patří vzít a celý ho vyhodit do koše. Dělá se mi z toho zle. Jíte hůř než zvířata....

  • Jyrka Babica
    Jyrka Babica |

    21. 10. 2012 11:33

    Tohle vymyslí jedině český prase. Hnus hořčice a kečep do číny. Proboha co to vaří za negramota. Fuj!

  • PetraV
    PetraV |

    5. 4. 2012 11:55

    Čína ano , ale ne to "COSI" na těchto fotkách :-$

  • Jirka Babica
    Jirka Babica |

    16. 11. 2011 14:06

    Fujtajbl to je blaf...jako s kečupem se dá sníst prej všechno ale co je moc to je moc :-$

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    29. 10. 2009 16:49

    Mě to přišlo bez chuti, tak jsem tam dala Orientální koření. A je to dobrý a rychlý.

  • miroslav deak
    miroslav deak |

    28. 9. 2008 18:33

    Rychlé a hlavně vynikající.

  • Zuzana Hánová
    Zuzana Hánová |

    2. 2. 2008 18:07

    čína je výborná

  • Věra z Dc
    Věra z Dc |

    23. 8. 2007 10:41

    Jednoduché, Rychlé, Dobré a levné no prostě JRDL :-) doporučuji a dávám 1