Čertovo lejno

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 350
      g hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      sklenice mléko
    • 1
      sklenice rostlinný olej
    • 2
      lžíce kakao
    • rozinky
    • ořechy Sekané
    • 250
      g kandované ovoce
    • pikantní marmeláda
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme dohromady, nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme na 180 C. Vychladlý koláč potřeme pikantní marmeládou a polijeme polevou.
Zařazení: Moučníky Koláče

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    27. 7. 2010 06:45

    Opravte mi,prosím,v předešlém komentáři slovo "porvé".Patří tam samozřejmě "poprvé".Díky.

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    27. 7. 2010 06:30

    Mně taky vadí tyto názvy pokrmů.Ale vím,že někdo se v tom vyžívá.Třeba moje tchýně nepeče na Vánoce marokánky,ale "kočičí hovínka".Když mi to porvé řekla,tak mě na marokánky,které mám jinak moc ráda,přešla chuť.

  • degustátor degustátor
    degustátor degustátor |

    27. 7. 2010 00:22

    no no, vařené žaludky a střeva plněná vnitřnostma (alias držková a jitrnice) to si dáte, aj žáby a šneky tu vaříte a najednou vám vadí čisté čertí hovno ... :-D jak jste tu už psala paní Zoro, nehaňte dokud neochutnáte :-))))

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    27. 7. 2010 00:09

    Ako som už hovorila, ide to tu dole vodou.

  • degustátor degustátor
    degustátor degustátor |

    26. 7. 2010 23:48

    Tohle není žádný pravý čertovo lejno! To je jen náhražka. Už ste někdy jedli pořádný čerstvý lejno vod čerta? Nejlepší je ještě teplý, hned když ho vysere, stačí přistrčit talíř pod zadnici... to je pak žrádlo!!!!

  • Ladia -
    Ladia - |

    26. 7. 2010 14:04

    Lejno bych teda nepozřela ani náhodou...

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    25. 7. 2010 20:02

    "Úžasný" názov!