Autor:

Bůčková roláda IV.

150 minut PT0H150M
Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1,1 kg
Vejce 4 ks
Vegeta 4 lžička
Česnek 10 ks
Klobása 4 ks
Uzené maso 200 g
Sůl  

Postup přípravy:

Umeleme bůček, přidáme celá vejce, Vegetu, a rozmačkaný česnek. Vše dobře promícháme, přidáme nevařené uzené maso nakrájené na kostičky, může být i ze žeber nebo křížových kostí. Přidáme ještě klobásky, taktéž nakrájené na kostičky a nevařené, abychom zachovali vůni a chuť uzenin, která přejde vařením do mletého bůčku. Trochu osolíme, řádně promícháme a směs plníme do sáčku, který je na tlačenku. Zavážeme na obou stranách, a dáme vařit do kastrolu na necelé 2 hodiny, tak aby celá šiška byla ponořena ve vodě.
Na jedné straně šišky necháme provázek delší, abychom ji mohli po vyjmutí pověsit, a zespodu propícháme jehlicí, aby vytekla šťáva a šiška bezvadně ztuhla.
Dejte pozor na přesolení kvůli uzeninám. Roláda je velmi dobrá, ať se vám podaří.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web