Bublanina s broskvemi

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      sklenice polohrubá mouka
    • 1
      sklenice cukr krystal (nebo moučkový cukr - dodá jemnost)
    • 0.5
      sklenice rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 0.75
      sklenice mléko
    • 1
      ks vanilkový pudink (v prášku - nevařit)
    • 0.5
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      plechovka broskve (6 broskví)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme polohrubou mouku, cukr, olej, vajíčka, mléko,pudink(v prášku) a vanilkový cukr. Nakonec přidáme prášek do pečiva. Všechno pořádně zamícháme a vlijeme buďto na vymazaný plech, nebo na pečící papír. Broskve nakrájíme na měsíčky a ty dáme na těsto na plechu. Plech dáme do trouby na 160°C a na cca 30 minut. Buchta je jednoduchá a rychle mizí z plechu, dobrou chuť! :)
Zařazení: Moučníky Buchty
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pekou
    Pekou |

    6. 11. 2015 19:18

    Povedla se báječně. Mléko jsem nahradila pivem a přidala ještě skořici a výsledek byl překvapivě chutný :-)

  • Pekou
    Pekou |

    6. 11. 2015 19:15

    Přidala jsem skořici a místo mléka dala světlé pivo. Buchta byla překvapivě chutná! :-) Viz foto - přikládám.

  • P.pimpa
    P.pimpa |

    10. 5. 2015 19:30

    Vyborna,povedla se :-) Chvalim recept ;)

  • AlenkaSk
    AlenkaSk |

    27. 10. 2014 17:55

    Vyzkoušeno, je opravdu výborná! Všem moc chutná a mizí velmi rychle :)

  • VeKo
    VeKo |

    26. 7. 2014 20:54

    Mohu pouzit i cerstve neoloupane broskve?

  • lumpma
    lumpma |

    11. 5. 2014 15:48

    Dle doporučení jsem přidal štávu z broskví. Já jsem ubral cukr (nemáme rádi moc sladké). dostal jsem pochvalu a pekáč zmizel velmi rychle ;o)

  • Karllos
    Karllos |

    20. 2. 2014 17:50

    Vynikající bublanina odzkoušeno v mikrovlnce 12.5 min Crisp nádherně do zlatova.

  • Danuška
    Danuška |

    30. 11. 2013 22:18

    Přidala jsem navíc zakysanou smetanu a výtečné.. :-[

  • Pavla
    Pavla |

    29. 5. 2013 08:35

    Bublanina je moc dobrá, doma si na ní všichni pochutnali :-) Nechala jsem se i inspirovat a přidala tam šťávu z kompotu a velice dobré :)

  • KaRa
    KaRa |

    23. 4. 2013 09:16

    Kolik té šťávy, prosím?

  • Terka Chladkova
    Terka Chladkova |

    24. 2. 2013 18:16

    do těsta sem přidala i šťávu z broskvového kompotu a moc se to povedlo, těsto je krásně vláčné, a doma všem chutná!

  • mirkavazy
    mirkavazy |

    3. 11. 2012 12:50

    nejde o velikost, jde o poměr... já používám sklenku 200ml...

  • nic-nechci
    nic-nechci |

    14. 1. 2012 01:08

    Tohle byla moje první buchta, co jsem zkoušel. Nejdřív jsem ji zkusil s rybízem a pak tedy i s broskvemi a zmizla hodně rychle :( Což mi připomíná, že jsem ji už dlouho nedělal a nemám tak co ke kafíčku. Simona: Já ji dělal v přibližně 200ml hrnku ;) _______________________________________________________ SVOBODA - výroba domácích knedlíků s.r.o. http://www.knedlik.cz/

  • Ejný
    Ejný |

    18. 11. 2011 12:42

    tak to je ale úplně jedno:) já to teda většinou odměřuji do hrníčku:)

  • Simona
    Simona |

    16. 9. 2011 15:33

    mám dotaz:,jak velkou sklenici myslíte, na odměřování surovin?! předem děkuji za odpověď :-)

  • addieH
    addieH |

    2. 8. 2011 14:07

    dobré a rychlé

  • johanka
    johanka |

    9. 7. 2011 18:03

    s meruňkami je to také moc mňam mňam :-)

  • katasvagy
    katasvagy |

    13. 6. 2011 14:38

    velmi chutná, broskve jsem pokrájela na menší kousky a nechala píct do zlatova

  • sheila17
    sheila17 |

    9. 5. 2011 15:37

    Výborná bublanina. Jednoduché, rychlé a velmi jedlé :)

  • addieH
    addieH |

    26. 4. 2011 11:57

    aha, tak pro příště to zkusím i s tím pudinkem. Jinak chválím, dobrůtka <:-)

  • Ejný
    Ejný |

    25. 4. 2011 15:22

    Děkuji vám za upozornění,zapomněla jsem ho tam připsat..pudink se normálně v prášku vsype do těsta..a až poté se těsto vlívá na plech:)

  • addie
    addie |

    20. 4. 2011 15:33

    to taky nevim, já ho tam nedala a udělala jsem to z konzervy s jahodama, byla to mnamka a za chvili se po tom jen zaprášilo. ;-)

  • Bob z Brd
    Bob z Brd |

    14. 4. 2011 16:19

    A CO S TÍM PUDINKEM?!