Autor:

Bublanina hrnečková

Střední
Ingredience
Vejce 4 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Cukr krupice 3/4 hrnek
Slunečnicový olej
Nebo jiný rostlinný olej
1 hrnek
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Hladká mouka 2 hrnek
Mléko
Studené (Těsto by mělo být tekuté)
 
Lesní ovoce
Nebo jiné
1 kg
Bublanina hrnečková

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

V misce smícháme vejce s cukrem + 1 vanilkový cukr. Přidáme olej. Postupně přisypáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. (Dobré je těsto ochutnat a kdo má rád více cukru, tak ať přidá, záleží na ovoci, zda je sladké nebo nakyslé). Plech vysypeme hrubou moukou nebo strouhankou nebo kokosem - podle toho co je doma. Poklademe ovocem. Množství podle libosti. Vložíme do vyhřáté elektricke trouby doprostřed na 220 °C. Pečeme asi 10-15 minut a hlídáme. Hotová je, když zkusíme těsto zapíchnutím špejle a špejle se nelepí. Na povrchu je zlatohnědá. Moc dobrá - tak si pochutnejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 44 x
2+
4.25 44 5 1
Reklama
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Bublanina hrnečková

Komentáře

  1. Edita:D   17.07.2015 | 14:09 | reagovat |

    Super buchta :-* .
    Dala jsem do ní rybíz :-) .

  2. Petra F.   23.06.2015 | 18:08 | reagovat |

    Výborná bublanina. Nadýchaná jako peřinka, dělám už podruhé a opět vypadá výtečně. Děkuji za recept. Doporučuji! :-) :-) :-)

  3. sarka   04.06.2015 | 19:10 | reagovat |

    kolik mleka? a chybi v postupu!

  4. nejsem   11.07.2014 | 22:00 | reagovat |

    Je to sice rychlé, ale není to vůbec dobré. Je z toho placatá, na povrchu tvrdá, uvnitř mokrá, placka. Nijak se to nezvedlo a ani chuťově to není dobré. Není nad bublaninu se sněhem...

    1. Lenka   12.07.2014 | 0:41 | reagovat |

      být vámi zvážím vaše kuchařské dovednosti... ostatním tady se to podle komentářů a hodnocení asi povedlo...

    2. miri   21.07.2014 | 22:34 | reagovat |

      řekla bych že je to troubou... stará plynová nám to též dělala, na povrchu spáleno a uvnitř syrová ;-) recept je v pořádku... <:-)

  5. Vojta   22.06.2014 | 17:43 | reagovat |

    Už je v troubě. Třešňová. Doporučuji přidat trošku rumu nebo rumové tresti. Tím se nic nezkazí a na chuti to přidá ;-) Jinak vypadá krásně a určitě bude i mooooc dobrá. Díky za recept :-*

1 2 3 4 5 ... 10 ... 14 ... 18 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web