Autor:

Bublanina hrnečková

Střední
Ingredience
Vejce 4 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Cukr krupice 3/4 hrnek
Slunečnicový olej
Nebo jiný rostlinný olej
1 hrnek
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Hladká mouka 2 hrnek
Mléko
Studené (Těsto by mělo být tekuté)
 
Lesní ovoce
Nebo jiné
1 kg
Bublanina hrnečková

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

V misce smícháme vejce s cukrem + 1 vanilkový cukr. Přidáme olej. Postupně přisypáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. (Dobré je těsto ochutnat a kdo má rád více cukru, tak ať přidá, záleží na ovoci, zda je sladké nebo nakyslé). Plech vysypeme hrubou moukou nebo strouhankou nebo kokosem - podle toho co je doma. Poklademe ovocem. Množství podle libosti. Vložíme do vyhřáté elektricke trouby doprostřed na 220 °C. Pečeme asi 10-15 minut a hlídáme. Hotová je, když zkusíme těsto zapíchnutím špejle a špejle se nelepí. Na povrchu je zlatohnědá. Moc dobrá - tak si pochutnejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 46 x
2+
4.28 46 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 46x)
Reklama
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Bublanina hrnečková

Komentáře

  1. Edita:D   17.07.2015 | 14:09 | reagovat | závadný

    Super buchta :-* .
    Dala jsem do ní rybíz :-) .

  2. Petra F.   23.06.2015 | 18:08 | reagovat | závadný

    Výborná bublanina. Nadýchaná jako peřinka, dělám už podruhé a opět vypadá výtečně. Děkuji za recept. Doporučuji! :-) :-) :-)

  3. sarka   04.06.2015 | 19:10 | reagovat | závadný

    kolik mleka? a chybi v postupu!

  4. nejsem   11.07.2014 | 22:00 | reagovat | závadný

    Je to sice rychlé, ale není to vůbec dobré. Je z toho placatá, na povrchu tvrdá, uvnitř mokrá, placka. Nijak se to nezvedlo a ani chuťově to není dobré. Není nad bublaninu se sněhem...

    1. Lenka   12.07.2014 | 0:41 | reagovat | závadný

      být vámi zvážím vaše kuchařské dovednosti... ostatním tady se to podle komentářů a hodnocení asi povedlo...

    2. miri   21.07.2014 | 22:34 | reagovat | závadný

      řekla bych že je to troubou... stará plynová nám to též dělala, na povrchu spáleno a uvnitř syrová ;-) recept je v pořádku... <:-)

  5. Vojta   22.06.2014 | 17:43 | reagovat | závadný

    Už je v troubě. Třešňová. Doporučuji přidat trošku rumu nebo rumové tresti. Tím se nic nezkazí a na chuti to přidá ;-) Jinak vypadá krásně a určitě bude i mooooc dobrá. Díky za recept :-*

1 2 3 4 5 ... 10 ... 14 ... 18 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web