Autor:

Brambory "podkyslo"

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Brambory 1 kg
Bobkový list 3 ks
Vejce 4 ks
Pepř mletý  
Jablečný ocet 2 lžíce
Máslo 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Oškrabeme brambory, rozkájíme na čtvrtky, zalijeme vodou, tak akorát, aby byly všechny brambory pod vodou, přidáme bobkový list a špetku soli(pozor, nepřesolit,voda nám po uvaření zůstáva). Brambory dáme vařit.

Mezitím si připrávíme jíšku: na malé pánvi rozpustíme lžíci másla, poté za stálého míchání sypeme hladkou mouku a na mírném ohni smažíme dozlatova. Uvařené brambory nesléváme, vyndáme bobkový list a přidáme hotovou jíšku, vše ještě krátce povaříme, poté dáme z plotny a mačkadlem na brambory uděláme kaši, dochutíme octem a případně ještě solí. Podáváme s volským okem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Brambory "podkyslo"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web