Autor:

Bramborový závin s povidly

Střední
Ingredience
Brambory
prolisované
200 g
Polohrubá mouka 280 g
Prášek do pečiva 1/2 balení
Cukr 180 g
Vanilkový cukr 1 balíček
Vejce 1 ks
Máslo 30 g
Povidla  
Bramborový závin s povidly

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Záviny

Z přísad vypracujeme těsto, vyválíme do čtverce na prst silně, potřeme povidly, smotáme, závin položíme na promaštěný plech, potřeme vajíčkem a pečeme při středním ohni asi 30 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Vanilkové semifredo Domácí zmrzliny a sorbety - to nejlepší letní mlsání Články z

Komentáře k receptu: Bramborový závin s povidly

Komentáře

  1. Josef   15.03.2014 | 9:23 | reagovat |

    Tento závin jsem začal dělat loni v lednu. Od té doby je pravidelně na našem jídelníčku, protože je výborný. Dolaďujeme to buď rozinkama, nebo sekanýma vlašskýma ořechama.

  2. recepty73   27.10.2010 | 14:01 | reagovat |

    1*

  3. recepty 73   12.05.2010 | 18:14 | reagovat |

    Musím pochválit! Bál jsem se,že se bude ,,roztékat,, ,tak jsem ho vložil raději do formy.Příště dám závin do srnčího hřbetu-bude hezčí :-)).Určitě jsem ale udělal dobře,na plechu by se stopro roztékal :-((.Je krásně vláčný,na jazyku se úúúplně rozplývá:-)))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web