Autor:

Domácí bylinková lučina

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 10
Ingredience
Smetana ke šlehání 1 ks
Bílý jogurt
(500ml)
2 kelímek
Česnek 3 stroužek
Bylinky
(nejlepší jsou čerstvé)
 
Sůl  
Domácí bylinková lučina

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Nejprve si připravíme větší misku, na kterou dáme síto. Do síta rozprostřeme čistou utěrku. V druhé misce si smícháme 2 bílé jogurty (2 x 500 ml) a smetanu. Pořádně promícháme a nalijeme do síta. Dáme do lednice a necháme 24 hodin odkapat syrovátku.

Druhý den lučinu dochutíme dle libosti. Já přidávám trochu soli, 3 stroužky prolisovaného česneku a bylinky dle chuti (pažitka, petržel, libeček, rozmarýn, oregano, tymián...). Dobře promícháme a můžeme podávat s čerstvým chlebem. V uzavíratelné misce lučina vydrží v lednici zhruba týden.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Domácí bylinková lučina

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách Retro fotografie: Podívejte se, co se v minulém století nosilo na horách
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web