Autor:

Bramborová paštika

Ingredience
Brambory 6 ks
Vejce 3 ks
Česnek
stružky
4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mléko  
Majoránka  
Uzený bůček 200 g
Krupice 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Přílohy, Z brambor

Brambory uvaříme ve slupce, studené najemno nastrouháme, přidáme uzené nakrájené na kostičky, vajíčka a ostatní ingredience. Mléka jen tolik, aby vzniklo těsto jako na bramboráky. Pekáček vymastíme sádlem, rozetřeme hmotu a dáme péct. Pečeme asi 3/4 hodiny při teplotě 170 °C. Paštika má být navrchu růžová a uprostřed mazlavá.
Podáváme s kyselou okurkou. Dobrá i studená.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Bramboráky se špenátem a čedarem Bramboráky na 4 způsoby Články z

Komentáře k receptu: Bramborová paštika

Komentáře

  1. Mirka P.   15.10.2007 | 22:22 | reagovat |

    Výborná, přidávám smaženou cibulku.

  2. Eva V.   26.02.2006 | 21:45 | reagovat |

    Moc dobre,delava ji moje maminka.S okurkou,nebo calamadou je vyborna.

  3. Jitka Malinová   12.01.2006 | 15:20 | reagovat |

    Výborné, podobné bramboráku.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web