Autor:

Bramborová paštika

Ingredience
Brambory 6 ks
Vejce 3 ks
Česnek
stružky
4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mléko  
Majoránka  
Uzený bůček 200 g
Krupice 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Přílohy, Z brambor

Brambory uvaříme ve slupce, studené najemno nastrouháme, přidáme uzené nakrájené na kostičky, vajíčka a ostatní ingredience. Mléka jen tolik, aby vzniklo těsto jako na bramboráky. Pekáček vymastíme sádlem, rozetřeme hmotu a dáme péct. Pečeme asi 3/4 hodiny při teplotě 170 °C. Paštika má být navrchu růžová a uprostřed mazlavá.
Podáváme s kyselou okurkou. Dobrá i studená.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)
Omeleta k snídani Články z

Komentáře k receptu: Bramborová paštika

Komentáře

  1. Mirka P.   15.10.2007 | 22:22 | reagovat | závadný

    Výborná, přidávám smaženou cibulku.

  2. Eva V.   26.02.2006 | 21:45 | reagovat | závadný

    Moc dobre,delava ji moje maminka.S okurkou,nebo calamadou je vyborna.

  3. Jitka Malinová   12.01.2006 | 15:20 | reagovat | závadný

    Výborné, podobné bramboráku.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web