Bramborák Oborský

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg brambory
    • 250
      g máslo
    • 3
      lžíce polohrubá mouka vrchovaté
    • 4
      ks vejce
    • 250
      g tvaroh
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory ustrouhám a přecedím přebytečnou vodu. Přimíchám mouku, vejce a tvaroh. Osolím a promísím.
2
V pekáči rozpustím polovinu másla a vliju těsto. Peču v rozpálené troubě (220C), až se vytvoří zlatožlutá slupka. Vyndám a ještě za horka pokrájím druhou polovinu másla na povrch. Dobrou chuť
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.