Autor:

Zelňačka s maďarskou klobásou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Máslo 2 lžíce
Cibule 1 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Mletá sladká paprika 2 lžička
Zeleninový vývar 2 l
Pepř celý 5 ks
Bobkový list 2 ks
Kysané zelí 300 g
Maďarská klobása 100 g
Smetana 100 ml
Sůl  
Zelňačka s maďarskou klobásou

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Nakrájenou cibulku zpěníme na másle, zasypeme 1 lžící mouky a mletou paprikou a zasmažíme. Přidáme zeleninový vývar, pokrájené kysané zelí, celý pepř, bobkový list a vaříme, dokud zelí nezměkne (10 min).
Druhou lžíci mouky rozmícháme se smetanou a vlijeme do polévky, povaříme.
Nakonec vložíme na kolečka pokrájenou klobásu, vyjmeme pepř a bobkový list a dochutíme solí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Brambory s bylinkovými kotletami Chalupářské recepty s bramborami Články z

Komentáře k receptu: Zelňačka s maďarskou klobásou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web