Autor:

Bramborák z kapřího masa

Střední
Ingredience
Brambory  
Česnek  
Majoránka  
Sůl  
Petrželová nať  
Mléko  
Kapří maso  
Slanina
nebo jiná uzenina
 
Bramborák z kapřího masa

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Nastrouhejte brambory obdobně jako při přípravě klasického bramboráku. Brambory společně s dalšími ingrediencemi promíchejte s Kapřím v poměru 1:1, nebo může být i o něco více brambor. Mlékem můžeme naředit tak, aby vznikla řidčí hmota, ze které vytvořte na pánvi placky a opečte z obou stran.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Bramborák z kapřího masa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web