Autor:

Bramboračka s podmáslím a ztracenými vejci

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Brambory 600 g
Máslo 60 g
Hladká mouka 40 g
Podmáslí 1 l
Vejce 4 ks
Sůl  
Kmín  
Bramboračka s podmáslím a ztracenými vejci

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do půl litru osolené vody s kmínem dejte vařit oškrábané a na kostky nakrájené brambory. K poloměkkým bramborám přidejte jíšku umíchanou z poloviny másla a mouky a rozšlehané podmáslí. Až budou brambory měkké, opatrně vyklepněte do polévky vejce tak, aby bílek ztuhl, ale žloutek zůstal tekutější. Nakonec přidejte zbylé máslo.


Recept z knížky Václava Malovického Švejkova cestopisná kuchařka

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.8 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 5x)
Reklama
Vejce do skla Vyprošťováky na víkend Články z

Komentáře k receptu: Bramboračka s podmáslím a ztracenými vejci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web