Autor:

Bramboračka s podmáslím a ztracenými vejci

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Brambory 600 g
Máslo 60 g
Hladká mouka 40 g
Podmáslí 1 l
Vejce 4 ks
Sůl  
Kmín  
Bramboračka s podmáslím a ztracenými vejci

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do půl litru osolené vody s kmínem dejte vařit oškrábané a na kostky nakrájené brambory. K poloměkkým bramborám přidejte jíšku umíchanou z poloviny másla a mouky a rozšlehané podmáslí. Až budou brambory měkké, opatrně vyklepněte do polévky vejce tak, aby bílek ztuhl, ale žloutek zůstal tekutější. Nakonec přidejte zbylé máslo.


Recept z knížky Václava Malovického Švejkova cestopisná kuchařka

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.8 5 5 1
Reklama
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Bramboračka s podmáslím a ztracenými vejci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web