Božské miňonky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: beky56

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 360
      g cukr krystal
    • 2
      dl mléko
    • 1
      ks čokoláda na vaření
    • 50
      g rozinky
    • 150
      g vlašské ořechy Mleté
    • 250
      g hera

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mléko s cukrem uvaříme na hustý sirup. Přidáme nalámanou čokoládu na vaření, necháme rozpustit, rozinky, ořechy a celé máslo. Vše vymícháme a plníme do papírových košíčků.
Zařazení: Moučníky Zákusky Vafle

Komentáře k receptu

  • Brigita
    Brigita |

    17. 12. 2007 01:26

    Miňonky sú predsa oblátky?! Aj tento recept je vhodný namazať na oblátky, zaťažiť a porezať. Miňonky by chceli ešte čokoládovu polevu a to nieje problém...

  • Radka
    Radka |

    6. 12. 2007 13:17

    Jak dlouho se vaří hustý sirup - a jak hustý sirup to má být? Jako džem, jako med....? Možná tady je zakopaný pes, a proto vám to netuhne. CO na to autorka?

  • Anonym
    Anonym |

    6. 11. 2007 08:05

    čokoláda na vaření ? A to muže být 1000gr nebo 50 gr.... takže kolik?

  • helena vejnarová
    helena vejnarová |

    3. 11. 2007 14:33

    neztuhlo mi to a tak sem to dala do náplně a udělala sem to znovu z Omega tuku a nemělo to chybu a ztuhlo tomáslo nedávejte netuhne to a škoda surovin!!!!!!!!!

  • IVANA SEDOVA
    IVANA SEDOVA |

    3. 2. 2007 11:20

    JÁ bych tam přidala drcené lázeňské oplatky nebo sušenky

  • Jana
    Jana |

    19. 12. 2006 15:36

    Recept mě také zaujal, místo másla jsem použila Perlu,ale ta mě také neztuhla, chuťově je to dobré, ale pokud mohu radit tak to nezkoušejte - neztuhne to. Budete to mít v lednici polotuhé a co s tím.

  • Lucie
    Lucie |

    19. 12. 2006 14:15

    dobrý den, musím se přidat k těm, kterým to neztuhlo a bylo by dobré kdyby se k tomu vyjádřila i autorka. Takže mi zbyl plný kastrol, vyhodit jsem ho nevyhodila, protoze mi to bylo lito - tolik dobrych veci - upotrebila jsem to do naplne. Pokud se da smes vychladit do lednicky, zhutne, ale ne tak jak by mela

  • ela73
    ela73 |

    17. 12. 2006 10:12

    ještě mě napadlo,jestli tam místo másla nepatří 100%tuk

  • ela73
    ela73 |

    17. 12. 2006 10:07

    Ani nevíte,holky,jak mě potěšilo,že nejsem sama komu to neztuhlo:-((Myslela jsem,že mě trefí šlak,ztrávila jsem nad tím včerejšek a to jsem měla před noční.Ale vyhodit to nemám srdce,hold se to bude z košíčků vylizovat nebo vyjídat lžičkou:-))

  • DanaH
    DanaH |

    15. 12. 2006 10:07

    taky mi to neztuhlo, navíc ani chuťově nic moc, neuplatnila bych to ani do náplně :-( takže to letělo.

  • bára
    bára |

    15. 12. 2006 08:10

    mě to taky neztuhlo, takže musím vymyslet co s tím...

  • fi
    fi |

    10. 12. 2006 13:23

    nevím proč, ale neztuhlo mi to...

  • helena vejnarová
    helena vejnarová |

    26. 11. 2006 17:51

    na tohle je vždycky lepší máslo Hera je slanější a nedí tomu dobrou chut

  • Lenka Kubešová
    Lenka Kubešová |

    25. 11. 2006 20:07

    No řekla bych, že Hera je jen taková levnější náhražka másla

  • Klára
    Klára |

    12. 11. 2006 21:14

    Váš recept mě zaujal a chci ho vyzkoušet, jen nevím jestli mám použít máslo nebo Heru v závorce Díky za odpověď