Autor:

Boloňské fazole pro vegany

900 kJ 215 kalorií kJ
35 minut PT0H35M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Fazole 250 g
Semolinové těstoviny 250 g
Kečup 3 lžíce
Tmavá sojová omáčka 2 lžíce
Bazalka 1 lžíce
Česnek 5 stroužek
Olivový olej 2 lžíce
Cibule
větší
1 ks
Sůl
dle chuti
 
Rajče 2 ks
Převařená voda 0,7 l
Boloňské fazole pro vegany

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Zdravě i chutně

Namočíme přes noc (min. 4 hodiny) fazole do vody s jednou lžící octa. Poté vaříme cca 1 hodinu.
Nakrájíme cibulku a na plátky česnek, orestujeme na olivovém oleji dozlatova. Přisypeme bazalku a nakrájená rajčata a restujeme 2 minuty. Přisypeme do hrnce uvařené fazole, přidáme kečup, sojovku, sůl, těstoviny a zalejeme vodou.
Necháme provařit 15 minut, dokud nezměknou těstoviny.
Dle libosti můžeme přidat čerstvé listy bazalky.

HOTOVO, dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Farfalle s grilovanou paprikou Špagety, penne i farfalle - zamilujte se do těstovin! Články z

Komentáře k receptu: Boloňské fazole pro vegany

Komentáře

  1. Jana   04.10.2015 | 11:32 | reagovat |

    Přítel včera tento recept vyzkoušel a ačkoliv sám jí maso a veg. jídla nevaří, tak se mu to povedlo. Takže u mě má toto jídlo palec nahoru. Opravdu výborné. 8-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web