Bleskové těstoviny

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček těstoviny nejlépe kolínka
    • luncheon meat
    • sůl
    • 4
      ks vejce
    • kečup - jemný
    • paprika - sladká
    • rajčata
    • tvrdý sýr
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme a necháme na cedníku okapat.
2
V hrnci od těstovin rozpustíme kousek tuku, nebo stačí tuk z konzervy lančmítu, osmahneme kostičky lančmítu, přidáme vejce a usmažíme.
3
Vmícháme kolínka, trochu papriky, kečup a můžeme přisolit.
4
Všechno promícháme a podáváme samotné nebo s rajčaty, případně posypané strouhaným sýrem.
5
Jídlo zvládnou i děti a je to rychlá a chutná večeře.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    17. 12. 2007 20:15

    tsto

  • Jitka
    Jitka |

    23. 8. 2007 14:18

    Je to moc dobré jídlo, a hlavně rychle.

  • Marie Balková
    Marie Balková |

    21. 7. 2007 10:58

    Znám ještě rychlejší variantu: Uvařit těstoviny, ocedit, zamíchat do nich masovou konzervu, za stálěho míchání ještě chvíli povařit a nakonec dochutit česnekem.Říkáme tomu "Co povodeň zanechala", bylo to jídlo, které bylo dostupné i o povodních 1997.

  • Radomír Kokotek
    Radomír Kokotek |

    16. 7. 2007 21:48

    Lidi proberte se je to HNUS!!!!

  • Barbora Kejdová
    Barbora Kejdová |

    9. 6. 2007 13:05

    Tohle jídlo je hlavně levné, rychlé a k tomu celkem dobré. Zhruba za 60,- se nají tříčlenná rodina :o)

  • Anonym
    Anonym |

    22. 5. 2007 01:07

    No mě tam zase něco výrazně přebývá - totiž ten luncheon meat. Když už bleskově, zkuste tam dát aspoň šunku.

  • monika
    monika |

    21. 5. 2007 20:23

    Docela dobré,připravila jsem večeři.Ještě nevím co na to má polovička...něco tomu bohužel stále chybí.

  • receptyus
    receptyus |

    9. 5. 2007 12:27

    skvělé rychlé ale mohlo by být více zeleniny

  • Marie Durnasová
    Marie Durnasová |

    24. 11. 2006 01:55

    Zkuste místo kolínek mašle. Do nich klasicky připravenou čínu z kuřecích prsou s jemně nakrájenými paprikami tří barev.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    11. 8. 2006 07:02

    Vůbec se nedívám, na hodnocení, to je mi - po zkušenostech - ukradené. Důležité jsou komentáře těch, kteří recept vyzkoušeli a to v tomto případě určitě platí! Velice ráda na dovolené v září vyzkouším. Hned si to vytisknu a založím !! Díky !

  • Renáta Kadeřábková
    Renáta Kadeřábková |

    10. 8. 2006 19:18

    Bylo to výborné,Chutnalo to celé rodině,sklidila jsem pochvalu která patří vám.Akorát jsem neměla bylinkový bujon tak jsem tam dala nějaké to koření co dům dal.Myslím,že jsem ho nedělala naposledy.

  • olca
    olca |

    17. 4. 2006 22:34

    Jelikoz jsem uz dlouho v cizine,tak mi to jidlo prislo k chuti.A muzu rict,byla to opravdu basta i memu pritelovi chutnalo.Dekuji a davam za 1

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    3. 7. 2005 00:07

    Koukám, že zase Zoro měl svůj den. Alespoň na tohle výborné rychlé jídlo upozornil. Ještě bych při této příležitosti doplnila, že jsem jídlo získala před 20ti lety z receptů, které se hodí pro stanování, neboť se při něm zamaže jen jeden kotlík :-)))