Biftek Chateaubriand

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hovězí roštěná nebo řezy ze svíčkové
    • 2
      lžíce pepř mletý hrubě drcený
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 40
      g máslo
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      sklenice koňak

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso dobře naklepeme, pepř vtlačíme do masa a na rozpáleném oleji dobře opečeme po obou stranách. Maso vyjmeme, vložíme jemně nasekanou cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme zpět maso, podlijeme koňakem a zapálíme. Podáváme se zeleninovým salátem a hranolkami.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Jirka
    Jirka |

    28. 4. 2011 00:03

    pravda :-)

  • Jakub
    Jakub |

    30. 10. 2010 15:37

    Hovězí roštěnou či svíčkou chcete naklepat????:-D to ste trochu přestřelily nezdá se vám???