Autor:

Biftek Chateaubriand

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná
nebo řezy ze svíčkové
4 ks
Pepř mletý
hrubě drcený
2 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule 1 ks
Máslo 40 g
Sůl 1 lžička
Koňak 1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso dobře naklepeme, pepř vtlačíme do masa a na rozpáleném oleji dobře opečeme po obou stranách. Maso vyjmeme, vložíme jemně nasekanou cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme zpět maso, podlijeme koňakem a zapálíme. Podáváme se zeleninovým salátem a hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Biftek Chateaubriand

Komentáře

  1. Jakub   30.10.2010 | 15:37 | reagovat |

    Hovězí roštěnou či svíčkou chcete naklepat????:-D to ste trochu přestřelily nezdá se vám???

    1. Jirka   28.04.2011 | 0:03 | reagovat |

      pravda :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web