Autor:

Biftek Chateaubriand

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná
nebo řezy ze svíčkové
4 ks
Pepř mletý
hrubě drcený
2 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule 1 ks
Máslo 40 g
Sůl 1 lžička
Koňak 1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso dobře naklepeme, pepř vtlačíme do masa a na rozpáleném oleji dobře opečeme po obou stranách. Maso vyjmeme, vložíme jemně nasekanou cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme zpět maso, podlijeme koňakem a zapálíme. Podáváme se zeleninovým salátem a hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 1x)
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Biftek Chateaubriand

Komentáře

  1. Jakub   30.10.2010 | 15:37 | reagovat | závadný

    Hovězí roštěnou či svíčkou chcete naklepat????:-D to ste trochu přestřelily nezdá se vám???

    1. Jirka   28.04.2011 | 0:03 | reagovat | závadný

      pravda :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web