Autor:

Biftek Chateaubriand

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná
nebo řezy ze svíčkové
4 ks
Pepř mletý
hrubě drcený
2 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule 1 ks
Máslo 40 g
Sůl 1 lžička
Koňak 1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso dobře naklepeme, pepř vtlačíme do masa a na rozpáleném oleji dobře opečeme po obou stranách. Maso vyjmeme, vložíme jemně nasekanou cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme zpět maso, podlijeme koňakem a zapálíme. Podáváme se zeleninovým salátem a hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Biftek Chateaubriand

Komentáře

  1. Jakub   30.10.2010 | 15:37 | reagovat |

    Hovězí roštěnou či svíčkou chcete naklepat????:-D to ste trochu přestřelily nezdá se vám???

    1. Jirka   28.04.2011 | 0:03 | reagovat |

      pravda :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web