Báječné zapečené těstoviny

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí maso kuřecí nebo krůtí prsa
    • těstoviny Dle chuti
    • 1
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek 4-5
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      ks paprika - bílá
    • smetana na vaření
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • sýr Na posypání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme dle návodu. Maso orestujeme, ochutíme solí, pepřem a přidáme najemno nasekaný česnek. Zeleninu nakrájíme na kostky, cibuli na půlkolečka. Pokrájenou zeleninu a cibuli smícháme s uvařenými těstovinami a orestovným masem, dochutíme solí, pepřem a bazalkou.
2
Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme těstoviny, zalijeme smetanou a posypeme sýrem. Zapékáme cca 15-20 minut (az změkne cibule).
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pipi
    pipi |

    9. 11. 2014 22:28

    Vynikajici. Vsem doporucuju. Diky ;-)

  • Patrik
    Patrik |

    7. 8. 2014 11:42

    Mohu se zeptat kolik těstovin prosím? :-)

  • mates
    mates |

    21. 7. 2014 13:19

    Teda já to dělala z uzeného,a přidala k tý sladký smetaně ještě zakysanou.a fakt bomba!!! Jako základ má autorka skvělý-nikdy by mě nenapadlo dát do těstovin rajče,paprika a bazalka-ale má to šmrnc. ;-)

  • mates
    mates |

    21. 7. 2014 13:08

    Eňo ňuno ,tuta perča...prostě supr. !!! ;-)

  • Whity
    Whity |

    23. 1. 2014 18:09

    Je to bajecny,vsichni jsme si moc pochutnali. Dala jsem tedy vice masa a ochutila ho steakovym korenim,ale jinak jsem postud dodruela a nemelo to chybu. Doporucuji !

  • Péťa :-)
    Péťa :-) |

    15. 9. 2013 19:17

    Zapoměla jsem sice dát česnek :-( , ale zkusila jsem přidat ještě vejce a musím říct, že super! <3 Rychlé, dobré, syté a je toho opravdu dost! Takže palec nahoru :-)

  • r68
    r68 |

    26. 5. 2013 09:26

    Dělám již dlouhou dobu a je to vynikající.

  • Petka
    Petka |

    9. 1. 2013 18:54

    Veluce rychle jednoduche a pritel si pochutnal a ja take takze moc dekuji a muzu jen doporucit :-)

  • fanyna92
    fanyna92 |

    30. 8. 2012 13:01

    vynikající ale zkusil bych přidat vejce dávám za 1 :-)

  • nixi
    nixi |

    30. 7. 2012 17:53

    Moc česneku :(

  • ivča
    ivča |

    18. 6. 2012 08:40

    jj je to jedno :))

  • Martina
    Martina |

    5. 4. 2012 19:59

    Výborný a rychlý oběd. ;-) Cibulku jsem podle komentářů také prvně osmahla, místo kuř. masa dala salám a posypala tvrdým sýrem a nivou, přítel byl nadšen a já také, že mu tak chutnalo. DOPORUČUJI :-)

  • citronikhanci
    citronikhanci |

    18. 1. 2012 19:46

    úžasné, syté a je toho kotel! :) 1.

  • Alena
    Alena |

    2. 6. 2011 18:10

    je možné použít smetanu ke šlehání?

  • Zuzka
    Zuzka |

    2. 5. 2011 09:28

    Na cibulce jsem osmahla anglickou slaninu, přidala pórek a do těstovin jsem zamíchala ještě jarní cibulku, jinak podle receptu. Vynikající oběd!

  • Pampelishka
    Pampelishka |

    26. 4. 2011 22:08

    já neměla papriku, takže jsem místo toho dala hrášek a porek, dle rad z komentářů jsem maso už osmahla na cibulce a na zkoušku jsem tam dala koření z Provence. Ta vůně!!! Tento recept samozřejmě přidávám mezi oblíbené - je to rychlé, výborné.

  • ariska
    ariska |

    6. 2. 2011 08:31

    protoze moje ditka moc nejedi zeleninu, tak jsem sparila racjata a oloupala je a nakrajela nadrobno k osmahnute cibuli a masu. az se rozvarily, vytvorily krasnou omacku a teprve pak jsem to zamichala do testovin a pridala smetanu. bašta :-)

  • Venc
    Venc |

    5. 12. 2010 12:27

    Výtečné ....přečetl jsem zase komentáře....získal trošku inspirace maso orestoval s cibulkou...bylinky to je moje slabost... bazalka,oregáno a ještě špetka přivezených z Řecka....nakonec sýr Grand Morávia, nastrohal jsem sýr z česnekem....výsledek O:-) dávám 1 i celou rodinkou

  • Drahomíra Seidlová
    Drahomíra Seidlová |

    20. 6. 2010 14:26

    Výýborné, chutná všem. Jen cibuli nedáváme syrovou, ale osmahneme ji a přidáme do zeleniny a nedáváme sýr... Ale je to velice lehké jídlo, super do letních dnů :-) dáváme jedničku a do oblíbených :-)

  • Kristýna Nachtmannová
    Kristýna Nachtmannová |

    12. 5. 2010 10:18

    Vynikající!!! Poprvé jsem to zapekla a po druhé jsme to měli jen jako těstovinový salát. Děkuju za inspiraci!

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    26. 4. 2010 09:48

    Já dělám dost často, ale určitě nezapékám jen 20 minut, záleží tedy na troubě, každá peče jinak, Já zapékám určitě 30 min - 35

  • Lenka Suldovská
    Lenka Suldovská |

    25. 4. 2010 14:01

    Zkusila jsem zapečené těstoviny dnes k obědu ale moc se mi nepovedly cibulka za 20 minut nebyla ještě měkká a možná jsem dobře neodhadla poměr surovin. Česnek a bazalka jsou tam výborné. Rodina si nicméně docela pochutnala. DÍKY

  • Tereza Rosolová
    Tereza Rosolová |

    5. 3. 2010 12:58

    Dnes jsem udělala Váš recept k obědu a je to opravdu výtečné:-)

  • Daniela Bares
    Daniela Bares |

    12. 2. 2010 13:10

    výbornééé!!!!

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    24. 6. 2009 16:48

    Gábi - s jogutem zapékám často, nesrazí se ;-)

  • Gábina H
    Gábina H |

    24. 6. 2009 14:26

    Leo zkuste nahradit mlékem. Jogurt bych nedávala, řekla bych, že se při pečení srazí.

  • Lea Kolářová
    Lea Kolářová |

    23. 6. 2009 09:55

    Ráda bych se zeptala zda bych nemohla nahradit smetanu něčím dietnějším jako např jogurtem nebo tak?? Díky za odpověď

  • Šárka Š
    Šárka Š |

    23. 3. 2009 01:57

    Kollik má být té smetany? A na kolii stupňů zapékáme?

  • vendysek suchouska
    vendysek suchouska |

    10. 3. 2009 09:59

    také je dnes vyzkouším:-))

  • Helena Marshallova
    Helena Marshallova |

    5. 11. 2008 21:26

    Vynikajici,take jsme si moc pochutnali.Diky za recept a davame 1*

  • Ivana Marešová
    Ivana Marešová |

    7. 8. 2008 12:30

    Dávám za 1, je to rychlé a hlavně chutné.

  • tereza k
    tereza k |

    11. 4. 2008 10:33

    já i moje zlato,jsme si velice pochutnaly. takový žblebt už jsaem dávno nejedla!!!

  • Jana Z
    Jana Z |

    23. 1. 2008 20:09

    Ja i u muj Petulka jsme si na tom moc pochutnali=)Na posypani jsme pouzili tvrdy syr a parmezan-vynikajici!

  • Renáta Lechová
    Renáta Lechová |

    7. 1. 2008 13:16

    Už jsem to jednou zkoušela, ale místo cibule jsem dala pórek, rychleji změkne. Skvělé rychlé jídlo.

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    16. 11. 2007 14:05

    Vyzkoušela jsem s krůtím masem a drobnými úpravami (místo bazalky trocha kari a vegety,místo bílých paprik oranžová a žlutá kapie) a musím říct, že jídlo bylo výborné.Dávám za jedna!

  • mery
    mery |

    8. 9. 2007 09:46

    Výborné!!

  • k.t. stalin
    k.t. stalin |

    23. 7. 2007 12:20

    jeto nechutný požívat kuřecí maso představtesy jak to zaviře trpi kdyš ho zabijí a tet trbi kdyš se valí v tekhle sračkách fuj

  • Simírka :o)
    Simírka :o) |

    9. 5. 2007 22:29

    Vlaďce: kameninové misky - velmi dobrý nápad!! jen nevím kde je narychlo na víkend koupím, ale určitě to s nimi vyzkouším :o)

  • Petra S.
    Petra S. |

    25. 4. 2007 17:58

    Hned zítra to vyzkouším, je to dobrý a hlavně jednoduchý nápad.

  • Ivana C.
    Ivana C. |

    5. 4. 2007 08:52

    Dobrota, dobrota, dobrota!!!!!!!!!!!!!

  • Kadinka
    Kadinka |

    3. 4. 2007 21:32

    Je to vynikajícíííí:-) místomasa používám anglickou slaninu a papriku krájím na prožky.Zapékám s nivou a je to opravdu dobrota!:-)

  • Kateřina Radostová
    Kateřina Radostová |

    16. 3. 2007 12:01

    Nebylo to špatné, mně to tedy chutnalo, ale manžel na takové jídlo moc není

  • danča
    danča |

    14. 3. 2007 21:20

    Moc dobré. Všichni si to moc pochvalovali.Ještě jsem přidala tavený sýr, který jsem potřebovala zužitkovat

  • Michala
    Michala |

    6. 2. 2007 09:58

    Výborný recept je to moc dobré.Chutná to celé rodině a jiné těstoviny už nechtějí...moc děkuji :-))

  • Pavla Křížová
    Pavla Křížová |

    2. 2. 2007 20:34

    Uvařila jsem to a je to super. Manžel miluje jakékoli zapečené těstoviny, takže moc chválil. Díky.:-)

  • Andra
    Andra |

    19. 1. 2007 18:23

    Veľmi nám chutili... hodnotím 1.

  • václav
    václav |

    17. 1. 2007 09:25

    Je to výborné.Dovolil jsem tam dát jen místo bílé papriky i žlutou a červenou.je to barevnější a lahodí to i oku.

  • Anonym
    Anonym |

    16. 1. 2007 14:56

    Konec řečí. Jdu na nákup a hurá na to. Až to okoštuju tak Vám napíšu jaké to bylo:)

  • marta hejnova
    marta hejnova |

    6. 1. 2007 19:03

    dnes jsme to měly k obědu moc dobre

  • anton009
    anton009 |

    16. 12. 2006 17:58

    Opravdu dobrota, jenom slova chvály. Musím se přiznat, že jsem si dovolil do toho nasekat ještě zelené olivy.

  • Anonym
    Anonym |

    22. 11. 2006 10:13

    ja jsem se jen chtěla zeptat ty kuřecí prsíčka mam nakrájet nebo né

  • Janča
    Janča |

    14. 11. 2006 14:10

    Dnes jsem vyzkoušela naprosto lahůdkový pokrm,jen jsem neměla bílé papriky dala jsem červenou kapii a zelenou papriku a osmahla s cibulí a masem na pánvi aby byla zelenina akorát měkká ani rozvařená ani tvrdá .Výborný recept dávám 1

  • Janča Koelblová
    Janča Koelblová |

    3. 11. 2006 18:32

    Dnes jsem ten recept vyzkoušela, a musím potvrdit,že těstoviny jsou opravdu báječné. Je to rychlé a snadné. Má to jen jednu vadu - dlouho nevydrží!

  • Helča
    Helča |

    14. 10. 2006 13:42

    Výborný recept.Jen cibuli před tím spařím a trochu sýru přidám mezi těstoviny a je to ..no PROSTĚ BÁJEČNÉ :-))

  • Klára Madejová
    Klára Madejová |

    10. 10. 2006 08:51

    Trochu rajčat, cibule a papriky nechávám na konec, a těstoviny v pekáči tím zvrchu posypu, krásně se propečou a je to výborné. Místo bazalky přidávám Vegetu, je to nejlepší koření které lze využít snad kdekoliv a těstovinám dodá báječnou chuť, chodíme večer s mámou kolem trouby a uzobáváme, že je pekáč do druhého dne prázdný:o).

  • Jana
    Jana |

    1. 9. 2006 09:26

    Pro Petra Špačka - zapékáme s poklicí při cca 200 st. C.

  • stepanka
    stepanka |

    24. 8. 2006 08:51

    tak jsem si ted precetla recept a velmi me zaujal i nazory ktere na nej pisete a to jsou ze jsou jednoznacne bajecne tak mi drzte palce jdu to vyzkouset

  • Petr Spacek
    Petr Spacek |

    21. 8. 2006 22:01

    Jako absolutni laik bych se jen chtel zeptat: Zapekame bez poklice, nebo s?A na kolik stupnu?

  • Hana Lorencová
    Hana Lorencová |

    9. 8. 2006 21:20

    Je to další druh papriky, hodně světlá s nádechem buď do žluta nebo do zelena, někdy a fialovým mramorováním. Do těstovin dejte klidně jakoukoliv, chuť to určitě nezmění.

  • xjaninka
    xjaninka |

    9. 8. 2006 18:48

    Může mi, prosím, někdo vysvětlit, co je to bílá paprika? Na zahradě pěstujeme jen zelené, žluté a červené, tak jsem z toho trochu zmatená :-)))

  • Janka
    Janka |

    19. 7. 2006 09:23

    Musim povedat velmi velmi dobre. Super

  • Matylda Horová
    Matylda Horová |

    6. 7. 2006 12:09

    Když jsem mé velké rodině udělala tyto výtečné těstoviny všichni si žádali o přidání. Název je opravdu výstižný, BÁJEČNÉ! Určitě budu podle tohoto receptu vařit častěji.

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    21. 6. 2006 18:11

    Těstoviny jsou opravdu dobré. Podle rady jsem přidala žampióny. Zeleninu jsem ale pro j&#239;stotu na chvilku orestovala s masem, nedávala jsem ji syrovou. Určitě zopakuji.

  • Roman Roman
    Roman Roman |

    1. 6. 2006 20:35

    Opravdu vinikající doporucuji vsem dobre je pridat konzervu zappionů :-) jo to je ŽRÁDLO!!!

  • Jana
    Jana |

    30. 4. 2006 13:09

    Výborný recept, tyhle těstoviny zbožňuje celá rodina!

  • Hanka
    Hanka |

    28. 2. 2006 13:52

    Právě jsem dopekla a musím říct, že tyto těstoviny jsou opravdu báječné. Místo smetany jsem použila 2 našlehaná vajíčka v kapce mléka a těstoviny jsou opravdu skvělé. Děkuji za recept.

  • Vlaďka
    Vlaďka |

    17. 2. 2006 06:40

    Včera jsem zkoušela a musím říct že jsem si už dlouho tak nepochutnala. Přidala jsem osmažené žampiony a bylo to super. Zapékala jsem v kameninových miskách každému jednu. Krásně vypadalo. Díky

  • Renča
    Renča |

    16. 2. 2006 17:52

    Právě jsem dovařila a i ochutnala výše uvedený recept. Je to dobré, ale také mám pocit, že tomu něco chybí, popřemýšlím čím by se to dalo "vylepšit". Všem přeji dobrou chuť a děkuji za recept.

  • Bjoe K
    Bjoe K |

    14. 1. 2006 13:48

    Bomba! Posypala jsem cihlou i balkánským sýrem a opravdu to bylo super. Já osobně bych tam nepotřebovala ani to maso. Díky

  • Baruška nepovim
    Baruška nepovim |

    17. 12. 2005 14:27

    no mňaam je to dobroučký až na papriku

  • Jiří Hofman
    Jiří Hofman |

    8. 10. 2005 18:55

    No paráda pokusím se překvapit manželku:)))

  • Klára Madejová
    Klára Madejová |

    13. 9. 2005 17:31

    Je to fajn, doma děláme jen obyč s opečenym buřtem, ale paprika, rajčata a cibule jsou opravdu dobrou kombinací s těstovinami a bazalka tomu dodá šmak. Chutnalo mi to i studený, pořád jsem chodila okolo a uždibovala:o)...

  • Ruda Tyburec
    Ruda Tyburec |

    29. 8. 2005 16:33

    Ja jsem si to udelal a ted jsem v nebíčku :)

  • Radek z Přerova
    Radek z Přerova |

    5. 8. 2005 11:34

    Výborné, doporučuji všem kdo má rád těstoviny.

  • Hana Kolackova
    Hana Kolackova |

    22. 1. 2005 00:40

    Tak prave jsem tyhle bajecne testoviny dovarila a vsichni si na nich moc posmakli. Jednoduche, ale moc dobre. Dekuji za recept.

  • Lucie Szabó
    Lucie Szabó |

    18. 1. 2005 13:55

    Nevím dnes jsem tento recept vyzkoušela ale pro mě to není ono něco mi tam chybí. Ale možná že se pletu.

  • Jana z VM Řezníčková
    Jana z VM Řezníčková |

    13. 1. 2005 07:59

    toto musí být moc dobré, určitě to brzy zkusím!!!

  • Erika Chovancová
    Erika Chovancová |

    30. 11. 2004 20:04

    ďakujem vám za príma recept,nevarila som ho ešte síce,ale vyzerá super.Mňa totiž zaujmú všetky cestovinové recepty ,ale na slaný spôsob. Len tak ďalej,uverejňujte ich čo najviac ! LEVICE