Autor:

Bábovka Bedřiška

Střední
Ingredience
Hera 150 g
Žloutek 5 ks
Cukr 250 g
Polohrubá mouka 300 g
Lískové oříšky 50 g
Čokoláda na vaření 50 g
Prášek do pečiva 1 balíček
Vanilkový cukr 1 balíček
Mléko 2,5 dl
Bílek
-sníh
5 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Utřeme tuk, žloutky a cukr. Pak přidáme oříšky, čokoládu, vanilkový cukr, mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Upečeme ve vymazané a vysypané formě na bábovku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Jahodovo-rebarborový koláč Tip na víkend: Jahodovo-rebarborový koláč Články z

Komentáře k receptu: Bábovka Bedřiška

Komentáře

  1. Martina Čermáková   28.05.2010 | 22:58 | reagovat |

    Dnes jsme se synem upekli. Moc dobrá, vláčná, dětem moc chutná, jen jsme museli vychytat teplotu. takže cca na 170 těch 45 min.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web