Autor:

Bábovka Bedřiška

Střední
Ingredience
Hera 150 g
Žloutek 5 ks
Cukr 250 g
Polohrubá mouka 300 g
Lískové oříšky 50 g
Čokoláda na vaření 50 g
Prášek do pečiva 1 balíček
Vanilkový cukr 1 balíček
Mléko 2,5 dl
Bílek
-sníh
5 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Utřeme tuk, žloutky a cukr. Pak přidáme oříšky, čokoládu, vanilkový cukr, mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Upečeme ve vymazané a vysypané formě na bábovku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Mák Makové variace - už jste ochutnali makovou zmrzlinu? Články z

Komentáře k receptu: Bábovka Bedřiška

Komentáře

  1. Martina Čermáková   28.05.2010 | 22:58 | reagovat |

    Dnes jsme se synem upekli. Moc dobrá, vláčná, dětem moc chutná, jen jsme museli vychytat teplotu. takže cca na 170 těch 45 min.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web