Kuřecí lahůdka

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso stehenní řízek
    • slunečnicový olej
    • 4
      lžíce křen vrchovaté
    • 300
      g eidam sýr 200-300
    • 2
      kelímek zakysaná smetana 1-2
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Stehenní řízky osolíme, opepříme a orestujeme na pánvi. Potom je vložíme do vymaštěného pekáčku, na každý řízek naneseme vrchovatou lžíci jemně nastrouhaného křenu, vše zasypeme nastrouhaným eidamem a zalijeme kysanou smetanou. Zapékáme 20 až 30 minut. Zapečením ztratí křen svoji palčivost.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Iva Pěnkavová
    Iva Pěnkavová |

    11. 8. 2008 08:38

    Vynikající , moc chutnalo !!!

  • Renata Hradílková
    Renata Hradílková |

    18. 7. 2008 09:04

    Vynikající, již budu dělat tuto dobrůdku podruhé. Hodnotím za 1

  • mama
    mama |

    5. 4. 2006 14:50

    Dobré a jednoduché výborný nápad pro rychlou večeři.DÍK!!!

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    30. 3. 2006 19:22

    Tohle bude opravdu lahůdka.Bude v sobotu k obědu.

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    30. 3. 2006 18:20

    Ukládám. Vypadá to skvěle! Mám hlad.....

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    30. 3. 2006 09:27

    Tohle znám a je to dobrůtka, může se použít i jiné maso - ryba, králík. Stehenní řízky jsou pěkně šťavnaté.