Autor:

Atreyova Bašta

Střední
Ingredience
Vepřová panenka 1 ks
Paprika 3 ks
Rajčata 3 ks
Cibule 2 ks
Pórek 1 ks
Hořčice 1 lžíce
Kečup - jemný 1 lžíce
Máslo 1 lžíce
Olivový olej  
Grilovací koření 1 lžička
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Atreyova Bašta

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Panenku nakrajíme na nudličky, které dáme do větší mísy. Nakrájíme papriku, rajčata, porek, cibuli a přidáme k panence. Přidáme také hořčici, kečup, pepř, sůl a grilovací koření - vše podle chuti. Vše pořádně promícháme a vložíme do 4 dílu alobalu. Navrch dáme kousek másla, zakapneme medem a olivovým olejem. Pořádně zabalíme balíčky a vložíme na pekáč do vyhřáté trouby na cca 200 °C na 40 minut.

Můžeme k tomu použít jako přílohu třeba štouchané brambory, nebo záleží na vás.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 11 x
1-
4.73 11 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 11x)
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Atreyova Bašta

Komentáře

  1. Milan Husak   12.05.2013 | 12:12 | reagovat | závadný

    Skvěly recept,jednoducha připrava,recept se da ruzne obmněnit,zaleží jen na fantazii,jako příloha štouchane brambory s petrzelkou,paráda.Olivovy olej je mozno klidne vynachat,maslo opravdu stačí
    8-) 8-)

  2. Venc   15.12.2012 | 16:45 | reagovat | závadný

    Taky jsem to dělal z plecka odřezků od ocásků, držel jsem se receptu až na kořeníčko malá obměna.Jak jsem si přečetl komentáře tak přidal brambůrky ( byly perfektní , chytily šmak ze sosu ).Jinak mně to žádnou vodu nepustilo..... :-) jenom chutná štávička O:-) O:-) O:-) O:-) .

  3. ekrtek   07.06.2012 | 12:24 | reagovat | závadný

    Dělala jsem to taky z plecka a chutnalo nám. Takové luxusní, chuťově lepší, míň pracné a zdravější lečo. Výhodou je, že všechno smíchám na jednu hromadu, dám do trouby a pak už se o to nestarám. Díky za tip.

  4. ČernáLuna   10.02.2012 | 17:49 | reagovat | závadný

    Nás to moc nezaujalo. Panenky je škoda, opravdu to pouští dost vody... je to prostě taková plpka... myslím, že s tímto druhem masa se dá pracovat mnohem lépe.

  5. Gaba   16.05.2011 | 19:14 | reagovat | závadný

    :-X

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web