Autor:

Hlíva s přírodním masem - minutka

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Hlíva ústřičná
200 -
250 g
Vepřové maso
(plech, kýta, krkovička) nebo drůbeží
300 g
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek
nasekaný 1 -
2 stroužek
Koření
dle chuti: paprika, drcený kmín, majoránka... nebo steakové koření, grilovací...
 
Olej
na smažení
 
Hlíva s přírodním masem - minutka

Postup přípravy:

Maso a hlívu pokrájíme na nudličky. Maso osolíme a okořeníme dle chuti, promícháme a necháme na talíři nebo v misce krátce odležet.
Mezitím si můžeme připravit například zeleninovou oblohu nebo si oloupat a dát vařit brambory.

Vše pak dohromady osmažíme doměkka a dozlatova, případně ještě dosolíme nebo zakápneme sojovkou a můžeme podávat.

Podáváme s pečivem nebo bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Sendvič se slaninou a volským okem Rychlé a originální večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Hlíva s přírodním masem - minutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web