Autor:

Hlíva s přírodním masem - minutka

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Hlíva ústřičná
200 -
250 g
Vepřové maso
(plech, kýta, krkovička) nebo drůbeží
300 g
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek
nasekaný 1 -
2 stroužek
Koření
dle chuti: paprika, drcený kmín, majoránka... nebo steakové koření, grilovací...
 
Olej
na smažení
 
Hlíva s přírodním masem - minutka

Postup přípravy:

Maso a hlívu pokrájíme na nudličky. Maso osolíme a okořeníme dle chuti, promícháme a necháme na talíři nebo v misce krátce odležet.
Mezitím si můžeme připravit například zeleninovou oblohu nebo si oloupat a dát vařit brambory.

Vše pak dohromady osmažíme doměkka a dozlatova, případně ještě dosolíme nebo zakápneme sojovkou a můžeme podávat.

Podáváme s pečivem nebo bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Hlíva s přírodním masem - minutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web