Autor:

Hlíva s přírodním masem - minutka

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Hlíva ústřičná
200 -
250 g
Vepřové maso
(plech, kýta, krkovička) nebo drůbeží
300 g
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek
nasekaný 1 -
2 stroužek
Koření
dle chuti: paprika, drcený kmín, majoránka... nebo steakové koření, grilovací...
 
Olej
na smažení
 
Hlíva s přírodním masem - minutka

Postup přípravy:

Maso a hlívu pokrájíme na nudličky. Maso osolíme a okořeníme dle chuti, promícháme a necháme na talíři nebo v misce krátce odležet.
Mezitím si můžeme připravit například zeleninovou oblohu nebo si oloupat a dát vařit brambory.

Vše pak dohromady osmažíme doměkka a dozlatova, případně ještě dosolíme nebo zakápneme sojovkou a můžeme podávat.

Podáváme s pečivem nebo bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pikantní jehněčí špízky s česnekem a salát s fenyklem a rukolou Skvělé maso na jehlách Články z

Komentáře k receptu: Hlíva s přírodním masem - minutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo? Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web