Autor:

Angreštová marmeláda s medem

Střední
Ingredience
Angrešt
Prolisovaný
1 kg
Med 1 kg

Postup přípravy:

Dobře vyzrálý angeršt zbavíme stopek a okvětí, dobře propereme a rozvaříme s trochou vody. Horký prolisujeme, odvážíme a smícháme s přečištěným medem. Vaříme za stálého míchání do zhoustnutí. Horkou marmeládu nalijeme do sklenic a uzavřeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3
3 3 5 1

Komentáře k receptu: Angreštová marmeláda s medem

Komentáře

  1. Mirek51   12.07.2011 | 9:27 | reagovat |

    Myslím, že je škoda medu a peněz. Med se vařením znehodnotí, takže by tutéž službu - a mnohem levněji - vykonal cukr. Aroma medu bych s klidem oželel a raději bych si ho namazal na chleba s máslem.

  2. lesaji   03.11.2010 | 9:54 | reagovat |

    Chtěla bych se zeptat jak dlouho to vydrží v uzavřených skeničkách a jestli se to zavařuje jak normální marmeláda :-\

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web