Angreštová marmeláda s medem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg angrešt Prolisovaný
    • 1
      kg med

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dobře vyzrálý angeršt zbavíme stopek a okvětí, dobře propereme a rozvaříme s trochou vody. Horký prolisujeme, odvážíme a smícháme s přečištěným medem. Vaříme za stálého míchání do zhoustnutí. Horkou marmeládu nalijeme do sklenic a uzavřeme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Klára K.
    Klára K. |

    27. 11. 2011 10:53

    Takto sa nevyjadruje o žiadnom potravinárskom prípravku, tobôž, keď ste ho neochutnali. Viac úcty k tým druhým :'( :'( :'( :'(

  • pytlokrysa2000
    pytlokrysa2000 |

    27. 11. 2011 09:22

    je to hnus jako žabí hlen no kdo to vymyslel

  • Mirek51
    Mirek51 |

    12. 7. 2011 09:27

    Myslím, že je škoda medu a peněz. Med se vařením znehodnotí, takže by tutéž službu - a mnohem levněji - vykonal cukr. Aroma medu bych s klidem oželel a raději bych si ho namazal na chleba s máslem.

  • lesaji
    lesaji |

    3. 11. 2010 09:54

    Chtěla bych se zeptat jak dlouho to vydrží v uzavřených skeničkách a jestli se to zavařuje jak normální marmeláda :-\