Žaludová tykev se skořicí a medem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: moonchild

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozkrojte všechny čtyři dýně napůl a vyndejte semínka. Do každé dejte po 1 lžíci medu, 1 lžíci másla, 1 lžičce skořice a jedné špetce hnědého cukru.
2
Každou přikryjte alobalem a dejte na plech. Při teplotě 175°C pečte asi 1,5 hodiny.
Použité ingredience v tomto receptu: Dýně Hnědý cukr Máslo Med Skořice - mletá

Komentáře k receptu

  • Eriu
    Eriu |

    14. 10. 2015 23:17

    Zkusili jsme, ale tedy nechutnalo nám to. Příště dýně zase na slano s česnekem.

Další doporučené recepty: