Pivní sýr - pikantní pomazánka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh dobře rozmícháme s pivem, kmínem, paprikou, mletým chilli a nandáme do sklenice. Sklenici uložíme na tmavé místo s pokojovou teplotou a necháme "zrát". Po 5-7 dnech můžeme konzumovat. Sýr odebereme do misky, osolíme a ochutíme dle vlastní chuti.
2
Dochutit pomazánku můžeme lahůdkovou cibulkou, jarním pórkem, plnotučnou hořčicí čerstvým tymiánem, barevným pepřem... Podáváme s chlebem, dozdobit můžeme cibulí, tenkými plátky česneku, feferonkou...
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Mletá sladká paprika Mletý kmín Pivo Sůl Tučný tvaroh

Komentáře k receptu

  • Marcela
    Marcela |

    20. 4. 2015 10:11

    Moc dobrá. Měla jsem obavy, aby chutnala mužským a těm nakonec bodla nejvíc.

Abecední seznam: