Pikantní pomazánka ze zrajících sýrů

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      balení olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • 2
      balení sýr baladůr
    • 2
      balení romadůr
    • 1
      balení tavený sýr
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks česnek palička
    • 1
      sklenice majonéza střední
    • 1
      lžička hořčice ne kremžskou
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička chilli
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do misky dáme majolku, najemno nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, celé balení nízkotučných sýrů, pak nadrobno, velice nadrobno nakrájíme tvarůžky, romadůr a baladůr. Dáme do mísy, pořádně promícháme, dáme chilli, koření kmín. Podle chuti osolíme a opepříme.
2
A teď to dáme do zavařovačky nebo jiné nádoby (vhodné je to dát do plastového kyblíčku od obyčejné hořčice, balení asi 1 kg). Pak to necháme ve špajzu asi tři dny zrát.
3
Určitě Vám to uteče z nádoby, proto to musíte kontrolovat a alespoň jednou za den promíchat.
4
Podává se k pivu, vínu na bagetě, normální vece, vynikající je to na topince.

Komentáře k receptu

  • Radka
    Radka |

    29. 3. 2006 16:53

    Mňam, sbíhají se mi sliny, jen to čtu! Určitě vyzkouším. Miluju "smradlavé" sýry!!!!