Nugátové croissanty dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Recept je velmi jednoduchý. Začneme tím, že si úhledně vyválíme listové těsto.
2
Podle talíře, který položíme na těsto, vykrojíme z těsta kolo, které následně rozdělíme na osminy. Do spodní části poklademe nugát a zatočíme do žádoucího tvaru. Potřeme rozšlehaným vajíčkem a dáme péct do trouby, Láďa Hruška doporučuje teplotu 180 stupňů a vypékat až do zlatova.
3
Dobrou chuť :)
Použité ingredience v tomto receptu: Listové těsto Nugát Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: