• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Malinová smetanová bublanina
    Napište svůj komentář k receptu

    Malinová smetanová bublanina

    autor: Ivana Kašparovská
    0.0
    moje hodnoceni
    3.7
    hodnotilo: 3
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Malinová smetanová bublanina
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
    • Těsto
      • 220
        g hladká mouka
      • 75
        g cukr
      • 125
        g máslo
      • 1
        ks vejce
    • Krém
      • 1
        ks vanilkový pudink
      • 400
        ml mléko
      • 50
        g cukr
      • 500
        g zakysaná smetana tučnější
      • 250
        g maliny zmrazené

    Postup přípravy receptu

    1
    Z uvedených surovin zpracujeme na vále hladké těsto, které necháme asi 30 minut v chladu.
    2
    Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink, který necháme trochu vychladnout.
    3
    Přidáme zakysanou smetanu, promícháme a vmícháme maliny.
    4
    Dortovou formu vyložíme pečicím papírem a dáme do ní těsto, vytvoříme asi 3 cm vysoký okraj, naplníme smetanovou hmotou a pečeme asi hodinu při 175 °C. Necháme opravdu pořádně vychladnout a posypeme moučkovým cukrem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Malinová lahůdka

    Malinová lahůdka

    Malinová pusa

    Malinová pusa

    Domácí malinová marmeláda

    Domácí malinová marmeláda

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • malavila74
      malavila74 | 10. 7. 2016 15:31

      tak jsem dnes pekla z boruvkama a dobrá doporučuji. Nestihla ani pořádně vystydnout pul plechu prýč :-D :-D :-D :-) :-) :-)

    • Hanka
      Hanka | 24. 7. 2012 20:57

      To taky není bublanina ale koláč,s bublaninou nemá společnýho nic.

    • sabinka.d
      sabinka.d | 24. 7. 2012 18:21

      bublanina je tuhá guma vše jsem dělala podle postupu určitě tenro recept už nikdy neudělám :-X

    • Jana z VM
      Jana z VM | 9. 7. 2007 09:04

      Tak nevím, jak tak koukám, tak jsem asi první, kdo nebude tolik chválit. Podle komentářů jsem čekala opravdu víc... Ne, že by to nebylo dobré, ale při pečení jsem měla divné pocity, dokonce jsem v jedné chvíli myslela, že to budu muset snad vyhodit... Postup jsem přesně dodržela, tak to dělám vždycky, když ještě recept neznám. Dala do vymazané a vysypané dortové rozdělávací formy, vmačkala těsto, nalila smetanový krém s borůvkama a malinama, vypadalo to pěkně. Ale při pečení jsem pořád koukala, smetanový krém nebyl pořád upečený, ikdyž jsem zkušená kuchařka, tak jsem nevěděla, jestli se to má upéct "do tuha", nebo to zůstane "třesavé" . Pekla jsem přes hodinu,těsto bylo už dost upečené, tak jsem to vydělala a dala co chladna, ponechala osudu..... Potom jsem to dala do ledničky a druhý den načnula. Chuťově to bylo dobré, ale těsto dost tvrdé, asi jak jsem pořád pekla a čekala, jestli se náplň upeče taky. Dort jsme snědli, bylo to¨celkem dobré, ale podruhé dělat nebudu.

    • Alena
      Alena | 27. 6. 2007 16:40

      já jsem dělala s borůvkama a mělo to úspěch. Těším se na maliny, to musí být úžasné s tím smetanovým krémem

    • Jana z VM
      Jana z VM | 27. 6. 2007 14:12

      Když čtu všechny komentáře k této dobrotě, načisto slintám....

    • lída
      lída | 27. 6. 2007 11:15

      Pekla jsem o víkendu a měla velký úspěch !!! Doporučuji vyzkoušet, je to velká dobrota.

    • chichi
      chichi | 11. 6. 2007 09:12

      Těsto je tuhé, jako linecké a náplň je spíš kašovitá. Z vlastní zkušenosti vím, že se nerozmáčí. žádný strach!

    • Uzovka
      Uzovka | 5. 6. 2007 10:50

      Rada bych tento moucnik vyzkousela, ale nebude spodek kolace rozmoceny od naplne? Upece se? Dekuji za odpoved.

    • chichi
      chichi | 3. 6. 2007 19:08

      Bublaninu si představuju jinak, ale... mělo to veliký úspěch. Dávám 1 a vyzývám ostatní ať kromě chvály i známkují.

    • Ivana Kašparovská
      Ivana Kašparovská | 2. 6. 2007 11:15

      Mražené jsou lepší proto, aby se vám při míchání nerozpadly, pokud jsou zmrzlé, pak zůstanou pěkně celé.

    • Gábina H
      Gábina H | 30. 5. 2007 15:48

      Chtěla bych se zeptat, proč je důležité mít to ovoce do krému zmražené. Jakou to má funkci?

    • Ivana Kašparovská
      Ivana Kašparovská | 30. 5. 2007 14:51

      Udělá vám báječnou chuť a s malinama krásnou vůni, jen to musíte nechat pořádně vystydnout. Já peču večer a krájím až ráno. Nebojte se vyzkoušet, uvidíte, že se povede. Jen se trochu dýl peče.

    • Jana Janková
      Jana Janková | 30. 5. 2007 11:10

      Co udělá ten uvařený pudink se zakysanou smetanou po upečení? Nedovedu si to představit ...

    • Lenka Outratová
      Lenka Outratová | 28. 5. 2007 09:34

      Báječné, vyzkoušela jsem s jahodama a nemělo to chybu! Chtělo by to přidat i foto, protože krásně vypadá, ale nejlepší ze všeho je stejně ta vůně při pečení ovoce se smetanovým krémem!!!!!!!!! Už se těším na maliny, s těma to musí být božské!

    • anonymm
      anonymm | 15. 5. 2007 21:15

      pekla jsem o víkendu a byla super..puding se zakys.smetanou = po upečení je to opravdu lahůdka.chutná to smetanovo-máslově..výborný...místo malin jsem požila jahody a bylo to stejně výborný

    • Ivana Kašparovská
      Ivana Kašparovská | 3. 4. 2007 10:51

      Já formu na tohle těsto pouze vymažu tukem a stačí to.

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 25. 3. 2007 19:57

      Na tento typ moučníků formu vymazáváme i vysypáváme :-)

    • bramborka
      bramborka | 25. 3. 2007 19:44

      Řekla bych Péťo že papír je lepší,ale na tvém místě bych vymazala a vysypala.

    • péťa
      péťa | 25. 3. 2007 19:35

      Jsem začínající kuchařka, tak se chci zeptat, když nechci dávat do formy pečící papír, mám formu jen vymazat nebo i vysypat. za radu předem děkuji

    • Ája
      Ája | 29. 10. 2006 16:52

      Měla jsem v mrazáku maliny z léta tak jsem vyzkoušela. Je to výborné a opravdu voňavoučké. Ty maliny tomu dodají šmrnc. Doporučuji dát do těsta 1/2 prášku do pečiva.

    • Martina
      Martina | 30. 9. 2006 11:01

      Už mi to voní v kuchyni, báječná vůně a krásně to vypadá!

    • Lída V.
      Lída V. | 9. 8. 2006 09:26

      Vidím, že u Doubravů to mělo úspěch, tak to taky vyzkouším.

    • Lenka Doubravová
      Lenka Doubravová | 9. 8. 2006 08:44

      včera jsem zkoušela s rybízem,přes noc jsem nechala odležet a musím pochválit,vynikající,nevěřila bych co udělá upečená smetana s pudinkem,hodnotím 1

    • Alena Doubravová
      Alena Doubravová | 24. 7. 2006 13:23

      Udělala jsem dvojitou dávku a dala jsem to na celý plech. Už během pečení to krásně vonělo. Nechala jsem odležet přes noc a pak se po tom zaprášilo. Výborný osvěžující moučník paní Ivano

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty
    Moučníky Pečení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Maliny Máslo Mléko Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kokosky II.

    Kokosky II.

    Avokádová pomazánka II.

    Avokádová pomazánka II.

    Řezy z pudinku

    Řezy z pudinku

    Plněné žampiony špenátem

    Plněné žampiony špenátem

    Perník s mřížkou

    Perník s mřížkou

    Špenátové těstoviny se sýrem - zapečené

    Špenátové těstoviny se sýrem -…

    Houskové knedlíky - pečené

    Houskové knedlíky - pečené

    Domácí lučina z mléka

    Domácí lučina z mléka

    Bylinková žebírka na pivu

    Bylinková žebírka na pivu

    Doporučujeme

    20 minut
    Sedlácký salát

    Sedlácký salát

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    26
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    25
    Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
    Krkovička pod peřinkou z…
    24
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    21
    Palačinky
    Palačinky
    21
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš

    Zajímavé články

    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    AHA.cz BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    AHA.cz Deník Aha! 25.1.2021

    Deník Aha! 25.1.2021

    Dáma.cz 10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Ženy.cz Nejoblíbenější zimní vzor? Kostka ve stylu lumbersexuálů i chalupářů!

    Nejoblíbenější zimní vzor? Kostka ve stylu lumbersexuálů i chalupářů!

    Maminka.cz Říkadla a říkanky: Proč je děti potřebují a jak jim škodí, když je neznají?

    Říkadla a říkanky: Proč je děti potřebují a jak jim škodí, když je neznají?

    Reflex.cz Herečka Tereza Dočkalová: Taky jsem zvracela jídlo a byla na hranici bulimie, teď jsem stále větší feministka

    Herečka Tereza Dočkalová: Taky jsem zvracela jídlo a byla na hranici bulimie, teď jsem stále větší feministka

    E15.cz Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    • Recepty.cz
    • Malinová smetanová bublanina
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí