Kefírová buchta II.

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g moučkový cukr
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      vejce
    • 500
      ml kefír
    • 2
      dl rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Veškeré sypké suroviny smícháme dohromady, přidáme vejce, olej a kefír. Vše rychle zpracujeme v řidší těsto a vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy.
2
Pečeme v předehřáté troubě asi 70 minut.

Komentáře k receptu

  • zuzana
    zuzana |

    16. 5. 2012 13:00

    výborná buchta, už jsem o ní slyšela a musela jsem vyzkoušet. opravdu doporučuji, akorát jsem jí dělala kratší dobu ;-)

  • Eva Mastíková
    Eva Mastíková |

    28. 1. 2012 10:54

    Recept mne velmi zklamal a to nejsem v kuchyni začátečnice. Buchta nevyskočila, byla tenká, stále jako nedopečená i po 60 minutách. Ale chuťově výborná. Škoda, že "neupečená".

  • Anonym
    Anonym |

    28. 5. 2007 19:18

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm