Jahodovo-smetanová zmrzlina

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: katlen1999

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1.) Jahody odstopkujeme a spolu s cukrem je dáme do robotu a rozmixujeme na pyré (malé kousky nevadí). Smetanu dejte do misky a postupně do ní zašlehejte pyré. Směs poté přendejte do misky a dejte ji na 1-2 hodiny do mrazáku, promíchejte, aby se krystaly ledu zamíchaly dovnitř, a dejte na hodinu opět zmrazit. Poté znovu promíchejte, přendejte do uzavíratelné nádoby a dejte přes noc zmrazit.
2
2.) Před podáváním zmrzlinu na 20 minut vyndejte z mrazáku. Čas využijte k výrobě kornoutu. Čokoládu nechte rozpustit. Kornouty nechte namočit v čokoládě.

Komentáře k receptu

  • NOE
    NOE |

    16. 6. 2013 18:48

    Po přečtením mám po chuti. Y, I, háčky, čárky vám nic neříkají?