Fenyklový salát s kysanou smetanou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fenykl nakrájíme na tenké proužky, ředkvičky na kolečka, okurku na kostky, cibulku na kolečka i s natí a rajčata a vajíčka na měsíčky. Vše ozdobně poskládáme na mělkou mísu. Osolíme, opepříme, pokapeme olejem. Smetanu smícháme s hořčicí, osolíme, opepříme a vmícháme do ní sekanou pažitku. Omáčku podáváme zvlášť.

Komentáře k receptu

  • Airan
    Airan |

    10. 3. 2007 11:46

    Pod komentarem pani Prikrylove bych se mohla klidne podepsat i ja:-))))

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    10. 3. 2007 09:37

    Moc receptů na fenykl není a tento se mi moc líbí, díky za receptík

Poslední navštívené:

Abecední seznam: