Autor:

Zelná pálivka

Snadné
Ingredience
Brambory
Pálivá paprika 1/2 lžička
Paprika - sladká
Kmín  
Bobkový list
Sůl  
Cihla 100 g
Cibule
Drůbeží vývar
silný
2 l
Bílé zelí
menší
1 ks
Masox 2 ks
Čerstvé houby
mohou být i sušené
 
Zelná pálivka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na olej dáme pokrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Na ni dáme papriky a gulášové kostky, pokrájené zelí, přidáme houby a zalijeme vývarem. Do něho přidáme nahrubo nastrouhané brambory, bobkový list a kmín a necháme vařit do měkka. Když je zelí měkké dosolíme. Na talíři přidáme nastrouhanou cihlu.

Pokud použijeme sušené houby, může být menší množství, ale musí se namočit. Ale to už všichni víme. Polévka by měla být hustá množstvím zelí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1
Reklama
Kulajda Uvařte si klasické české polévky: 5 nejlepších receptů Články z

Komentáře k receptu: Zelná pálivka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web