Zelná pálivka

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      brambory
    • 0,5
      lžička pálivá paprika
    • 2
      paprika - sladká
    • kmín
    • 3
      bobkový list
    • sůl
    • 100
      g cihla
    • 1
      cibule
    • 2
      l drůbeží vývar silný
    • 1
      ks bílé zelí menší
    • 2
      ks masox
    • čerstvé houby mohou být i sušené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na olej dáme pokrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Na ni dáme papriky a gulášové kostky, pokrájené zelí, přidáme houby a zalijeme vývarem. Do něho přidáme nahrubo nastrouhané brambory, bobkový list a kmín a necháme vařit do měkka. Když je zelí měkké dosolíme. Na talíři přidáme nastrouhanou cihlu.
2
Pokud použijeme sušené houby, může být menší množství, ale musí se namočit. Ale to už všichni víme. Polévka by měla být hustá množstvím zelí.
Zařazení: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.