Autor:

Zelí s ananasem jako příloha

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kysané zelí 1 kg
Ananasový kompot 1 plechovka
Cibule 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Slunečnicový olej
trochu
 
Zelí s ananasem jako příloha

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Na oleji opražíme narkrájenou cibuli, přidáme zelí, na kostičky nakrájený ananas i se šťávou z kompotu, osolíme podle potřeby, opepříme a dusíme do měkka.
Podáváme jako přílohu k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.67 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)

Komentáře k receptu: Zelí s ananasem jako příloha

Komentáře

  1. Tereza J.   06.03.2008 | 7:11 | reagovat | závadný

    Pepíku, ďakujem za radu, hrozienka máme radi, najbližšie určite pridám okrem ananásu aj hrozienka.

  2. Josef Vaníček   05.03.2008 | 18:37 | reagovat | závadný

    Takto upravené zelí se ještě vylepší přdáním rozinek při dušení. Přidají chuť a sami zvětší svou velikost a zešťavnatí. Opravdu to zkust, nebudete litovat. Takto upravené zelí se hodí i ke všem masům a hlavně s bramborovým knedlíkem.Pepík.

  3. yveta   04.02.2006 | 6:15 | reagovat | závadný

    Terezko, dekuji za tento recept. Je skvely, vsem nam zelicko chutnalo. Dobroucke, jemnoucke a protoze zeli mame radi, tento zpusob jsme doma jedli poprve a bohuzel, ja olizovala jenom varecku. Opravdu, moc dobre, nikdy jsem nemyslela, ze zeli a ananas jde jak se rika "dokupy", ale jde a byla jsem velice mile prekvapena, diky pani Terezce.Jeste jednou moc dekuji ja a cela moje rodina. Tento recept se dostava k tem, jak se rika perla naseho oblibeneho jidelnicku. Chvalim a davam jednulinku.

  4. Tereza Jarčušková   01.02.2006 | 7:05 | reagovat | závadný

    Nechcem chváliť, ale mne sa zdala na prvýkrát tá kombinácia zvláštna, ale je skutočne doplňková. Ten ananás so šťavou dáva kapuste zvláštnu jemnú chuť.

  5. Jaroslava Oumarová   31.01.2006 | 13:49 | reagovat | závadný

    Jé, sladkokyselé zelí trochu jinak, to vyzkouším:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web