Autor:

Zeleninový vývar s rybou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Česnek 1 stroužek
Šalotka 1 ks
Cherry rajčátka 200 g
Brambory 2 ks
Losos
(nebo jiná kvalitní ryba)
150 g
Olivový olej 1 lžíce
Zeleninový vývar 300 ml
Bazalka 1/2 svazek
Sůl  
Pepř mletý  
Zeleninový vývar s rybou

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oloupaný česnek a šalotku nakrájejte na kostičky. Opláchnutá rajčata rozpulte, oloupané brambory nakrájejte na kostky. Rybu osolte, opepřete a pokrájejte na menší kousky. V hrnci rozehřejte olej a zeleninu na něm asi 2 minuty opékejte. Zalijte vývarem, uveďte do varu a na mírnějším plameni asi 10 minut povařte. Osolte, opepřete, vložte kousky ryby a nechte 5 minut prohřívat. Posypte nasekanými lístky bazalky a podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Reklama
Vývar s knedlíčky Hovězí vývar krok za krokem + speciální šéfkuchařské fígle Články z

Komentáře k receptu: Zeleninový vývar s rybou

Komentáře

  1. kachnis25   14.07.2012 | 16:30 | reagovat |

    Na můj vkus je tam moc rajčátek. 100g na porci je úplně dostačující množství, aby z toho nebyl spíš salát. Jinak jsme si velice pochutnali a doporučuji tuhle polévku zkusit. ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web