Zeleninový vývar s rybou

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
20 minut
1
porce
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      ks šalotka
    • 200
      g cherry rajčátka
    • 2
      ks brambory
    • 150
      g losos (nebo jiná kvalitní ryba)
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 300
      ml zeleninový vývar
    • 0,5
      svazek bazalka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaný česnek a šalotku nakrájejte na kostičky. Opláchnutá rajčata rozpulte, oloupané brambory nakrájejte na kostky. Rybu osolte, opepřete a pokrájejte na menší kousky. V hrnci rozehřejte olej a zeleninu na něm asi 2 minuty opékejte. Zalijte vývarem, uveďte do varu a na mírnějším plameni asi 10 minut povařte. Osolte, opepřete, vložte kousky ryby a nechte 5 minut prohřívat. Posypte nasekanými lístky bazalky a podávejte.
Zařazení: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • kachnis25
    kachnis25 |

    14. 7. 2012 16:30

    Na můj vkus je tam moc rajčátek. 100g na porci je úplně dostačující množství, aby z toho nebyl spíš salát. Jinak jsme si velice pochutnali a doporučuji tuhle polévku zkusit. ;-)