Autor:

Zeleninový vývar s rybou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Česnek 1 stroužek
Šalotka 1 ks
Cherry rajčátka 200 g
Brambory 2 ks
Losos
(nebo jiná kvalitní ryba)
150 g
Olivový olej 1 lžíce
Zeleninový vývar 300 ml
Bazalka 1/2 svazek
Sůl  
Pepř mletý  
Zeleninový vývar s rybou

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oloupaný česnek a šalotku nakrájejte na kostičky. Opláchnutá rajčata rozpulte, oloupané brambory nakrájejte na kostky. Rybu osolte, opepřete a pokrájejte na menší kousky. V hrnci rozehřejte olej a zeleninu na něm asi 2 minuty opékejte. Zalijte vývarem, uveďte do varu a na mírnějším plameni asi 10 minut povařte. Osolte, opepřete, vložte kousky ryby a nechte 5 minut prohřívat. Posypte nasekanými lístky bazalky a podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 3x)
Reklama
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Švarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Zeleninový vývar s rybou

Komentáře

  1. kachnis25   14.07.2012 | 16:30 | reagovat | závadný

    Na můj vkus je tam moc rajčátek. 100g na porci je úplně dostačující množství, aby z toho nebyl spíš salát. Jinak jsme si velice pochutnali a doporučuji tuhle polévku zkusit. ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web