Zelí ala čína

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      ks hlávkové zelí
    • 1
      ks cibule
    • kmín
    • sojová omáčka
    • 300
      g kabanos
    • tuk trocha

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravujeme ve větší pánvi nebo kastrolu. Na tuku zpěníme cibuli, opečeme na kostičky nakrájený kabanos, přidáme na nudličky nakrájené zelí, kmín a hojně zalijeme sójovou omáčkou (na toto množství spotřebujeme asi půl lahvičky). Nakonec přidáme asi deci vody, zamícháme a dusíme do poloměkka. Jako příloha je nejlepší chléb, ale chutná i s brambory.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Zumbistka
    Zumbistka |

    16. 7. 2011 21:06

    znáte někdo? mám v lednici hlávku červenýho, a nevím co sním, jsem bez trouby, teda tý co se v ní peče-)