Autor:

Zelí ala čína

Střední
Ingredience
Hlávkové zelí 1/2 ks
Cibule 1 ks
Kmín  
Sojová omáčka  
Kabanos 300 g
Tuk
trocha
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Připravujeme ve větší pánvi nebo kastrolu. Na tuku zpěníme cibuli, opečeme na kostičky nakrájený kabanos, přidáme na nudličky nakrájené zelí, kmín a hojně zalijeme sójovou omáčkou (na toto množství spotřebujeme asi půl lahvičky). Nakonec přidáme asi deci vody, zamícháme a dusíme do poloměkka. Jako příloha je nejlepší chléb, ale chutná i s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Zelí ala čína

Komentáře

  1. Zumbistka   16.07.2011 | 21:06 | reagovat |

    znáte někdo? mám v lednici hlávku červenýho, a nevím co sním, jsem bez trouby, teda tý co se v ní peče-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web