Autor:

Zelí ala čína

Střední
Ingredience
Hlávkové zelí 1/2 ks
Cibule 1 ks
Kmín  
Sojová omáčka  
Kabanos 300 g
Tuk
trocha
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Připravujeme ve větší pánvi nebo kastrolu. Na tuku zpěníme cibuli, opečeme na kostičky nakrájený kabanos, přidáme na nudličky nakrájené zelí, kmín a hojně zalijeme sójovou omáčkou (na toto množství spotřebujeme asi půl lahvičky). Nakonec přidáme asi deci vody, zamícháme a dusíme do poloměkka. Jako příloha je nejlepší chléb, ale chutná i s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Zelí ala čína

Komentáře

  1. Zumbistka   16.07.2011 | 21:06 | reagovat | závadný

    znáte někdo? mám v lednici hlávku červenýho, a nevím co sním, jsem bez trouby, teda tý co se v ní peče-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web