Fofr cuketa na řecký způsob

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 15
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g cuketa
    • 2
      ks rajčata velká
    • 200
      g balkánský sýr
    • 1
      lžička oregáno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cuketu nakrájíme na kostičky a osmažíme na trošce olivového oleje. Když je cuketa hotová, přidáme na pánev nakrájená rajčata a balkánský sýr, osolíme, posypeme oregánem a mírně prohřejeme (ne příliš dlouho, cca 2 minuty!).
2
Podáváme s pečivem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • helca66
    helca66 |

    24. 4. 2012 14:12

    vyzkoušela sem to s těstovinami a nemá to chybu,výborný a rychlý oběd :-)) Díky za receptík do sbírky:-)))

  • lajda
    lajda |

    11. 1. 2012 18:06

    uzasne niluji cuketu na vsechny zpusoby, nemam ji ale rada rozvarenou , radeji jen tak naprudko opecenou ,aby zustala krasne krupava a stavnata , dekuji za receptik a davam jednicku.

  • Akire1
    Akire1 |

    12. 9. 2011 12:37

    Výborné lehké jídlo, hned jsme si ho s mužem oblíbili díky

  • vintage
    vintage |

    31. 3. 2011 13:14

    A tohle si dám já k večeři :-)) :-)) :-))

  • veronika
    veronika |

    12. 2. 2008 13:54

    rychlé,dobré,jednoduché. jako přílohu jsme si dali opečený toustovy chleba

  • Petra
    Petra |

    3. 1. 2008 19:10

    Je to dobré, místo balkánského sýra jsem dala fetu, což je ještě lepší, ale dražší.

  • Romana
    Romana |

    7. 9. 2007 07:46

    Skvělá, rychlá večeře (mně stačilo s pečivem, chlapi se dožadovali párku :-)).

  • Marriet
    Marriet |

    2. 9. 2007 17:41

    Moc dobré...Místo oregana dávám Italské bylinky.Je to ještě lepší.

  • K&L
    K&L |

    2. 8. 2007 21:06

    Paráda...!!!Nevyšla nám dovolená v Řecku, tak jsme si dnes alepoň spravili chuť...:-)

  • -Alan-
    -Alan- |

    30. 7. 2007 22:51

    Nedoporučuju použít místo balkánu sýr Jadel. Balkán neměli a tento používám místo něj do salátů, tak jsem to zkusil. Jenže u tohoto receptu je dobré dodržet dobu prohřátí kolem těch dvou minut a Jadel se za tu dobu na pánvi "najde" a spojí se v jednu hmotu. Možná by šel alternativně použít sýr Feta. I přes tento "omyl" to chutnalo výborně. Zkusil jsem přidat trochu koření tzatziki a rozhodně to nebylo špatné.

  • Eva Vondrova
    Eva Vondrova |

    25. 7. 2007 17:57

    Taky jsem tam přidala papriku a je to fakt vyborny, davam 1!!!

  • Barbora Polakova
    Barbora Polakova |

    30. 11. 2006 22:38

    Davam 1. Je to super.

  • Věra
    Věra |

    22. 9. 2006 12:30

    výborná ňamka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! doporučuji :-)) dávám 1

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    31. 8. 2006 12:59

    Je to moc dobrá rychlovka k večeři.

  • Hana Tojejedno
    Hana Tojejedno |

    29. 8. 2006 20:34

    Tahle kombinace je výborná, dělám často, ale nesmažím na pánvi - zapékám v troubě ve skleněné míse. Není totiž zaprskaný sporák a nemusím se toho celou dobu pečení všímat.Z koření se klidně může dát i tymián nebo bazalka a když se k tomu přihodí nakrájená paprika, tak se nic nezkazí.