Zeleninová roláda

Hodnocení:

Moje:

50 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      ml mléko
    • 3
      ks vejce
    • 80
      g hrubá mouka
    • 100
      g tvrdý sýr
    • sůl Množství nechám na vás
    • pepř mletý Množství nechám na vás
    • 250
      g květák Neuvařený
    • 200
      g brokolice
    • 100
      g kedlubna
    • 100
      g mrkev
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 20
      lžíce mléko polotučné Trocha mléka k rozmíchání Solamylu, může to být polotučné aji plno..
    • petrželová nať Na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V mléce rozšlehejte 3 žloutky, osolte, opepřete, vmíchejte tuhý sníh ze 3 bílků, přidejte mouku a nastrouhaný sýr. Těsto vlijte na plech vyložený pečicím papírem a upečte v troubě vyhřáté na 180 stupňů Celsia. Omytý a očištěný květák a brokolici rozeberte na růžičky, kedlubnu a mrkev nakrájejte na menší kousky. Zeleninu uvařte v mírně osolené vodě, opepřete a zahustěte lžící Solamylu, který nejprve rozmíchejte v troše studeného mléka. Horké těsto potřete náplní a srolujte. Vychlazenou roládu nakrájejte na plátky, rozdělte je na talíře a podávejte ozdobené čerstvou petrželovou natí.A můžeme podávat :)

Komentáře k receptu

  • Klára K.
    Klára K. |

    21. 10. 2011 19:53

    Dobre to vypadá. Zaujímavý recept.