Zapečené avokádo

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      ks avokádo
    • 60
      g mozzarella
    • sůl
    • pepř mletý
    • koriandr čerstvé listy
    • bazalka listy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na olivovém oleji 2-3 minuty smažíme nakrájenou cibuli a utřený česnek. Rajčata spaříme a oloupeme. Půlky avokáda vydlabeme, dužinu nakrájíme na kousky a promícháme se směsí cibule, česneku a nakrájených rajčat. Směsí naplníme vydlabaná avokáda.
2
Plátky mozzarely položíme na avokáda, přidáme kousky koriandru a listy bazalky, osolíme, opepříme. Zapékáme v předehřáté troubě, až se mozzarela rouzpustí.
Zařazení: Pokrmy
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    15. 12. 2014 18:52

    Vynikající geniální moderní, zdravé skvělé jídlo :)

  • pavla weberova
    pavla weberova |

    24. 5. 2007 13:13

    avokado je OVOCE ,mily anonyme.......

  • Anonym
    Anonym |

    12. 3. 2007 08:32

    avokádo je zelenina...

  • Richard
    Richard |

    10. 1. 2007 13:28

    super dobrota, ještě lepší je použít olej avokádový, ten olivový moc překrývá samotné avokádo..

  • Adél Černá
    Adél Černá |

    15. 5. 2006 18:22

    skvělá lehká večeře