Zapečená zelenina v jogurtu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
10 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: mamina74

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,3
      l bílý jogurt
    • slunečnicový olej
    • voda
    • česnek
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • citronová šťáva
    • cukr
    • sůl
    • kmín
    • oregáno
    • muškátový oříšek
    • zelenina lilek, cuketa, květák, mrkev, celer, brambory..

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ze všech surovin kromě zeleniny smícháme zálivku, zeleninu dáme do pekáčku nebo zapékací misky, zalijeme směsí a zapečeme. Nejdříve zprudka a pak mírně (40 až 60 minut).
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Já
    |

    31. 1. 2013 20:48

    Tak to byla za dlouhou dobu nejhnusnější věc, co jsem kdy jedla a to zeleninu miluju... :-(

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    4. 11. 2008 18:49

    Práve sme dojedli. Kto má rád zeleninu, doporučujem. Akurát som vynechala šťavu a cukor, prírodný jogurt je nakyslý, bolo to akurát. A nedala som do jogurtu vodu a múku, zdalo sa mi to zbytočné. Zelenina pustí šťavu.

  • Lucie
    Lucie |

    8. 10. 2007 15:44

    je fakt dobrý

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    16. 3. 2006 18:25

    Děkuji! Je to můj oblíbený a velice jednoduchý recept.Snad Vám bude také chutnat!

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    8. 3. 2006 11:35

    Skvělý a jednoduchý receptík, díky:-)