Autor:

Zapečená zelenina v jogurtu

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Bílý jogurt 1/4 l
Slunečnicový olej  
Voda  
Česnek  
Hladká mouka 1 lžíce
Citronová šťáva  
Cukr  
Sůl  
Kmín  
Oregáno  
Muškátový oříšek  
Zelenina
lilek, cuketa, květák, mrkev, celer, brambory..
 
Zapečená zelenina v jogurtu

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Ze všech surovin kromě zeleniny smícháme zálivku, zeleninu dáme do pekáčku nebo zapékací misky, zalijeme směsí a zapečeme. Nejdříve zprudka a pak mírně (40 až 60 minut).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Brambory s bylinkovými kotletami Chalupářské recepty s bramborami Články z

Komentáře k receptu: Zapečená zelenina v jogurtu

Komentáře

  1. Já   31.01.2013 | 20:48 | reagovat |

    Tak to byla za dlouhou dobu nejhnusnější věc, co jsem kdy jedla a to zeleninu miluju... :-(

  2. Tereza J.   04.11.2008 | 18:49 | reagovat |

    Práve sme dojedli. Kto má rád zeleninu, doporučujem. Akurát som vynechala šťavu a cukor, prírodný jogurt je nakyslý, bolo to akurát. A nedala som do jogurtu vodu a múku, zdalo sa mi to zbytočné. Zelenina pustí šťavu.

  3. Lucie   08.10.2007 | 15:44 | reagovat |

    je fakt dobrý

  4. Alena Hanusová   16.03.2006 | 18:25 | reagovat |

    Děkuji! Je to můj oblíbený a velice jednoduchý recept.Snad Vám bude také chutnat!

  5. Jaroslava Oumarová   08.03.2006 | 11:35 | reagovat |

    Skvělý a jednoduchý receptík, díky:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web