Vylepšená bramboračka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      g slanina
    • 200
      g klobása
    • 4
      ks brambory
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks kedlubna
    • kapusta
    • celer
    • květák
    • 1
      kostka masox
    • sůl
    • kmín
    • 2
      ks líbeček
    • česnek
    • majoránka
    • houby čerstvé nebo hrst sušených

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájíme na kostky, dáme do hrnce a necháme ji rozpustit. Poté přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, oloupané a na větší kostky nakrájené brambory, očištěnou zeleninu nakrájenou na kostičky a květák rozebraný na růžičky.
2
Dále rozkrájíme očištěné houby a vše zalijeme vodou. Kořeníme slepičím bujonem, solí, kmínem a libečkem. Vaříme až zelenina změkne. Nakonec hotovou polévku ochutíme česnekem a majoránkou.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Jakub
    Jakub |

    8. 12. 2010 13:15

    je výbroná... a navíc- já můžu maso všude:-)

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    10. 8. 2006 16:57

    Anonyme: to je vylepšená bramborsčks,takže proč ne?klasika je opravdu jiná,ale krajově se bramboračky taky liší a každý má tu svou jako tu pravou,klasickou.Myslím,že tohle bude dobrá mňamka..o)

  • Věra
    Věra |

    10. 8. 2006 07:05

    náhodou mě se tato polévka líbí při nebližší příležitosti vyzkouším.Složení je super !

  • Anonym
    Anonym |

    9. 8. 2006 21:18

    Klobása do bramboračky?Nemyslitelné!